Tuoksuva toimitus pakettiautomaatista

Olen aikaisemminkin kirjoitellut Lushin tuotteista. Itse olen hyvin myöshäisherännäinen tämän liikkeen kanssa, mutta parempi kai sekin kuin ei koskaan olisi kuullutkaan. Minulla on käytännössä ollut viime vuoden toukuusta saakka käytössä Lushin palashampoo. Tässä ajassa olen ehtinyt kuluttamaan kaksi palaa loppuu. Eli keskimäärin rahaa on shampooseen kulunut tänä aikana noin 20 euroa (ottaen huomioon, että olen ostanut palaseni ulkomailta, joissa hinnat ovat Suomen Lushia edullisemmat). Tavallista shampoota olisi mennyt paljon enemmän ja se olisi myös maksanut enemmän. Tähän on kyllä huomautettava, että olen käyttänyt myös tavallista shampoota, sillä salilla suihkussa käydessäni minulla on matkassa tavallinen nestemäinen shampoo, näin ollen ei kaksi palaa aivan vastaa kulutustani. Lush lupaa shampoon riittävän noin 80 pesukertaan ja siihen se kyllä yltää oikeasti.

Nyt joulun jälkeen selailin verkkokauppoja tammialejen innoittamana ja mieleeni juolahti, että ehkä Lushillakin on alennusmyynnit tähän aikaan vuodesta. Kuinka ollakkaan heillä oli joitakin poistuvia tuotteita alennuksessa, sekä tietenkin kaikki joulukauden tuotteet, jotka olivat jääneet yli jouluajan myynnistä. Tartuin heti tähän tilaisuuteen.

Lushin löytäjä

Olen katsellut Lushilla usein nestemäisiä suihkugeelejä, mutta en ole koskaan raaskinut sijoittaa rahaani kyseisiin tuotteisiin. Vaikka muistankin Lushin idean ja raaka.aineiden valinnan, niin mielestäni 100 ml ja lähes 11 euroa on mielestäni kiskontaa tuotteesta, jota tarvitsen joka päivä. En suoraan osaa sano, kuinka kauan tuollainen pikkupurkki käytännössä kestäisi päivittäisessä käytössä – mutta veikkaisin, että ei paljon kahta viikkoa pidempään. Itse asiassa, minulla on usein ollut kahden viikon Kreikan reissulla 150 ml suihkuseippua mukana ja se on juuri ja juuri riittänyt kaksi viikkoa. Tosin aivan suoraan ei tätä voi verrata, sillä käyn Kreikassa suihkussa kaksi kertaa päivässä.

Nyt kuitenkin ostin kaksi tuollaista minisuihkusaippuaa, koska ne olivat 50 prosentin alennuksessa. Edelleen pikkutörppö maksoi enemmän kuin maitokaupan Palmolive. Tuoksu on kuitenkin ensiluokkainen! Jokainen Lushilla vieraillut tietää tämän ihanan saippua tuoksun ja se on todella molemmissa suihkusaippuoissa vetävä! Ostin Lord of Misrule ja Snow Fairy suikusaippuat. Misrule on enemmän minun makuuni, sillä se tuoksuu enemmän yrteille ja mausteille, kun taas Snow Fairy on hattaraa ja purkkaa. Olen ehkä jättänyt tuon karkkituoksu aikakauden jo kauas taakse. Lisäksi otin suihkujellyn, joka on geelimäistä saippua purkissa. Santa’s belly on myös tuoksultaan melko karkkimainen, mutta ei lainkaan siinä määrin kuin Snow Fairy. Lush oli laittanut kylkiäisiksi mukaan näytteen Happy Hippy suihkugeelistä – joka ei kyllä mielestäni ollut hyvää. Syy on se, ettei se tuoksu tarpeeksi.

Shampoopala ei ollut tarjouksessa, mutta ajattelin samojen postikulujen hinnalla täydentää myös shampoo varastoani. Olen kokeillut aikaisemmin Montelbano ja Seanik palashampoita ja molemmat toimivat hiuksissani erinomaisesti. Montelbanossa pidin erityisen paljon sitrustuoksusta. Seanik ei puolestaan juurikaan tuoksunut, mutta se jätti hiusket ihanan puhtaan tuntuisiksi. (Seanik toimisi varmasti myös miespuolisten ihmisten päähän, mikäli eivät halua tuoksua kukilta ja hedelmiltä.) Nyt halusin kokeilla Godivaa, jota mainostettiin erityisen tuoksuvana shampoona. Godivan luvataan toimivan hyvin kiharoihin hiuksiin ja niitä kyllä minun päässäni riittää. Olisipa hienoa, jos tämä shampoopalanen taltuttaisi minun itsepäiset kutrit. Shampoossa on myös hoitava ominaisuus, joten välttämättä ei tarvitsisi käyttää erikseen hoitoainetta. Minä käytän jokatapauksessa erikko hoitoainetta, sillä muuten tätä minun tukkaani ei saisi selväksi kukaan.

Postikulut olivat Lushilla 5,50 ja pakettini saapui Prisman pakettiautomaattiin. En ole aikaisemmin käyttänyt Lushin verkkokauppaa, vaan olen aina asioinut liikkeessä. Olin kuitenkin lukenut muista blogeista, että Lushin paketin tunnistaa kyllä tuoksusta. Niinpä minäkin nuuskin pakettiani innokkaasti Prismalla ja tottahan se tuoksui ihan – noh, saippualle! Toimitus oli todella nopeaa, sillä tilauksen ja toimituksen välissä oli vain yksi arkipäivä.Jatkossa pyrin hyödyntämään kivijalkaliikkeissä käyntiä, mutta mikäli pakottava tarve vaatii, niin onneksi on Lushin verkkokauppa ja nopeat toimitukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>