Auringon alla

Kesä alkaa olla lopuillaan täällä Suomessa. Oikeastaan se vasta taisi päästä alkuun. Itseäni ei ole kauheasti kylmä kesä haitannut. Ei ole yhtään harmittanut olla töissä, paitsi niinä muutamana päivänä kun todella oli lämmintä ja ihana sää. Itsellä on vielä kesäloma edessä. Harmillisesti tänä vuonna lomaa on vain kaksi viikkoa, sillä työpaikan vaihdon myötä paloivat myös kaikki kesälomat.

Tänä vuonna lomaa vietätään Kreetan auringon alla. Mikäli yhtään kiinnostaa lukea meidän lomapuuhasteluja, niin kannattaa jo ennakkoon kyädä katselemassa Auringon alla blogia. Siellä olemme yhdessä talouden toisen osakkaan kanssa jo aloitelleet lomaa. Suunnitelmat on kovassa vauhdissa ja pakkaamistakin on ollut pikkuhiljaa aika aloitella. Blogia päivitellään perinteiseen tapaan päivittäin tai ainakin pyritään siihen. Koskaan ei olla etukäteen oltu varmoja, että toimiiko verkot, mutta aina on saatu postaukset julkaistua. Meidän reissua voi myös seurata Instagrammissa @auringonalla ja tietenkin Facebookissa myös samalla nimellä.

Lefkas, Nidri

Ihania kesäpäiviä kaikille! Minä yritän vielä jaksaa pakertaa kuusi työpäivää ja sitten olen niin L-O-M-A-L-L-A!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>