Pienet keltaiset oliot

Olen aina rakastanut piirrettyjä ja animaatioita. Toki niitä ei tule enää katsottua niin paljon, kuin lapsuudessa, mutta mehevimmät uutuudet haluan kyllä nähdä. Tosin moni on sitten lopulta ollut aikuisena pettymys, kuten esimerkiksi Disneyn Frozen ei ollut lainkaan viihdyttävä. Pidän enemmän koko perheelle suunnatuista elokuvista, joihin on upotettu vitsejä niin aikuisille kuin lapsillekin.

Yksi tälläisista aikuusajan lempianimaatioistami on ollut Itse ilkimys (Despicable me). Eritoten tuossa tai pikimminkin noissa elokuvissa huvittivat ne pienet keltaiset oliot (en uskalla sanoa miehet, sillä en ole aivan varma, että ovatko ne lopulta kaikkia ihan miehiä). Nyt heinäkuussa tulee ensi iltaan näistä pikkuotuksista kertova elokuva!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Wfql_DoHRKc[/youtube]

Tämä on elokuva, jota en voi jättää katsomatta! Pelkästään traileri huvitti siinä määrin, että jaksan varmasti katsella valkokankaalla puolitoista tuntia noiden keltaisten otusten puuhasteluja. Katsooko kukaan muu lapsuuden aikoja taakseen jättänyt enää omasta vapaasta tahdostaan animaatioita, vai olenko jotenkin kummallinen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>