Laatikollinen kaunetta

Minulle on tullut Livbox jo tammikuusta 2013 saakka. Se on kolmas boksi, joka on Suomessa ilmestynyt. Silloin kun boksi lanseerattiin Suomessa pääsi tilaajaksi vain kutsukoodilla. Minä olin onnekas ja sain tuon koodin ja olen ollut tilaajana siitä saakka. Nykyisin kuka vain voi tilata oman boksinsa. Livbox on siis pieni musta laatikko kosmetiikkaa, joka ilmestyy kerran kuussa. Laatikko sisältää 4-6 erilaista kosmetiikkatuotetta. Osa tuotteista on yleensä matkakoikoisia, eli siis ne ovat niin sanotusti pieniä näytepakkauksia. Boksin tuotteiden arvo on aina suurempi, kuin laatikon hinta. Jokainen boksi on yllätys ja sisältöön ei voi vaikuttaa. Livboxin sivuilla voi tilaaja tehdä oman kauneusprofiilinsa, joka pyritään huomioimaan tilauksessa aina kun mahdollista. Laatikko voi siis sisältää hutituotteita itselle, mutta se on vähän tämän pelin henkikin. Nykyisin boksi maksaa 16,90 euroa kuussa. Pitkäaikaistilaajille boksi on hieman edullisempi. Hintaa ei nimittäin ole nostettu jo olemassa oleville tilaajille, vaikka muutoin boksin hinta on hilautunut muutaman euron ylöspäin.

Olen kirjoittanut boksista aikaisemminkin, itse asiassa juurikin ensimmäisestä boksistani. Boksin ulkoasu ei ole muuttunut näiden reilun kahden vuoden aikana ollenkaan. Edelleen tuotteet pakataan kauniisti paperihiutaleisiin ja silkkipaperiin. Edelleen odotan jokaista boksia ja joka kerta on paketin aikaiseminen mukava yllätys. Pääsääntöisesti olen ollut tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin, mitä Livbox on pitänyt sisällään. Jos boksissa on ollut tuotteita, joille minulla ei itselläni ole ollut käyttöä, olen antanut ne ystäville eteenpäin. Minulle mieluisimpua tuotteita ovat olleet Paesen luomivärit ja Laveran nestemäinen eyeliner.

Livbox toukokuu -15

Jokaisella boksilla on jokin teema. Tällä kertaa boksin teemana olivat kevään uutuudet, joilla voi loihtia hehkua koko vartalolle olipa sitten menossa juhliin tai festareille.

Tällä kertaa boksista löytyivät:

– Naturel Nail Cover Stickers

– Lumene Heleyttävä BB-vartolovoide

– Dove Deeply Nourishing suihkusaippua

– Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

– La Roche-Posay Eau Thermale -lähdevesi

– Nivea Lip Butter Coconut

Tällä kertaa boksissa on kaksi tuotetta, joilla ei ole minulle mitään käyttöä – nimittäin kynsitarrat ja bb-voide. Kynnet on nyt hoidettu muulla tavoin ja en ole mikään itseruskettavien fani. Vaikka varmaan kannattaisi innostua itseruskettavista, sillä muunlaista rusketustahan minä en voi saada… Parasta tämän kuukauden boksissa ovat huultenhoitotuotteet. Tällä hetkelläkin minulla on käytössä Nivean huulivoi ja olen tykännyt siitä kovasti. Erityisesti sen ihana tuoksu miellyttää. Olen huulirasvojen suurkuluttaja, joten niitä on ripoteltuna joka paikkaan. Nivea on asunut työtakin taskussa, niin tämä kooskosunelma pääsee kotikäyttöön. Max Factorin huulikynä on toinen suosikeistani uudesta boksista. Juuri täydellisen värinen puna minulle! Käytän huulipunaa yleensä aina vapaa- ajallani (mikäli meikkaan). Töihin en ole koskaan osannut huulipunaa laittaa. Pidän huulipunissa juurikin oikeista kunnon punaisista väristä. Näin ollen tästä kynästä tuli heti yksi lempituotteistani. Mikä parasta kynässä on yhdistettynä huulipuna ja rajauskynä. Täydellinen tuote siis käsilaukun sivutaskuun.

Livboxissa on usein myös erilaisia etukoodeja verkkokauppoihin. Tällä kertaa pakettiin oli piilotettu Kauneutta.com verkkokaupan etukoodi, sillä boksin kynsitarrat ovat peräisin Kauneutta.com -verkkokaupasta. Verkkokaupassa on tarjolla 2000 erilaista tuotetta keuneudenhoitoon. Koodilla LIVBOX saa 20 % alennuksen kaikista tuotteista. Koodi on voidassa 31.5.2015 asti.

Mitä mieltä sinä olet tälläisesti konseptista? Joko sinulle tulee oma Livbox vai pidätkö ideaa ihan typeränä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>