Garnier Pure active putsari kokeilussa

Minulla on ollut Garnierin kanssa viime aikoina todella hyvä tuuri. Ensin sain Garnierin hiustenhoitotuotteita laatikollisen ja reilu viikko sitten postiin tupsahti Pure Active 3 in 1 kasvojenpuhdistusaine. Täytin Facebookissa lomakkeen, jossa kysyttiin haluaisinko saada näyttää uudesta kasvojen puhdistuaineesta. Onni suosi, sillä 500 onnekasta oli saanut tämän kyseisen lähetyksen. Oletin jälleen saavani näytteeksi pienen pussukan tai purkin tuotetta, mutta sainkin täysikokoisen tuubin.

Garnier Pure Active

Tuubi oli pakattu kuplamuovipussiin, joka oli revennyt kuljetuksen aikana. Onneksi tuubi ei kuitenkaan ollut hajonnut tai pudonnut pussin reiästä. Saatekirje oli kyllä melko ryppyinen, kun paketin avasin.

Garnierin Pure active 3 in 1 tuote on tarkoitettu rasvaiselle iholla, jossa on epäpuhatuksia. Oma ihoni ei aivan ole tälläinen. Minulla on rasvoittumiseen taipuva pintakuiva iho, jossa on ajoittain epäpuhtauksia. Kiitos säännöllisen ihonhoitorutiinin, on näppyjä ollut viime aikoina todella vähän tai ei lainkaan. Tuote on tarkoitte ja suunnattu selvästi murrosikäiselle iholle. Tuotteessa on yhdistetty puhdistusaine, kuorinta ja kasvonaamio. Se sisältää sinkkijohdannaista, Smithsonite-uutetta ja hohkakiveä. Se lupaa poistaa ylimääräistä talia, epäpuhtauksia j akuolleita ihosoluja, tehden ihostapehmeän ja mattapintaisen. Tuotetta voi käyttää kolmella eri tapaa. Ensimmäinen tapa on käyttää sitä normaalina putsarina aamuin illoin. Toinen tapa on käyttää sitä kuorintana, jolloinka ihoa voi hieroa pyörivin liikkein. Mielestäni tämä on aivan sama asia kuin putsarinakin käyttäminen. Vai hierotaanko sitä nahkaa jotenkin eri tavalla kuorinnan ja ihonpuhdistuksen yhteydessä? Kolmas tapa on käyttää tuotetta naamiona 2-3 kertaa viikossa, jolloin tuotetta levitetään paksumpu kerros ja sen annetaan vaikuttaa 3 minuuttia, jonka jälkeen se pestään pois.

Tuote ei juurikaan vaahtoa hieroessa sitä kasvoille. Tämän takia sitä joutuu käyttämään melko suuren määrän kerralla. Olen itse käyttänyt tuotetta vain aamuisin putsaamaan kasvoja, sillä minusta ihoni tuntuu aamuisi erityisen rasvaiselta. En ole kokeillut naamiota lainkaan, sillä ihoni kaipaa enemmän kosteutusta naamiolta kuin puhdistavaa vaikutusta. Putsari jättää ihon mielyttävän puhtaan tuntuiseksi ja iho tuntuu raikkaalta. Tuoksu on melko voimakas ja tulee tunne, että se sisältää mentholia tai minttua. Samoin tuote jättää iholle viilentävän tunteen. (INCI:n mukaan tuote sisältää eucalyptus uutetta ja mentholia.) Itse en voisi käyttää jatkuvasti näin pesevää tuotetta, sillä en koe järkevänä ihon mekaanista kuorintaa päivittäin. Pidän myös enemmän muista kuorintametodeista kuin mekaanisesta. Kuuriluontoisesti hyvinkin toimiva. En ole nyt erikseen käyttänyt mitään kuorintaan, sillä mielestäni ihoni ärsyyntyisi liikaa. En myöskään huomannut, että ihoni olisi enemmän mattapintainen kuin normaalisti. Vaikutus saattaisi näkyä paremmin, mikäli ihoni olisi oikeasti todella rasvainen.

Minulla ei tuotteesta ole mitään huonoa sanottavaa. Se ei vain palvele minun ihoni tarpeita, joten tuskin ostan tätä itse uudestaan. Myös herkälle rasvaiselle iholle ei voisi suositella tätä tuotetta sen voimakkaan tuoksun ja päivittäisen makaanisen ärsykkeen takia.

Onko kukaan muu kokeillut tätä tuotetta – mielipiteitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>