Garnierin uudet hiustenhoitotuotteet

Minua odotti torstaina iloinen yllätys postilaatikossa. Sinne oli tupsahtanut postin saapumisilmoitus ja lähettäjäksi oli merkitty L’oreal. Isäntä tiedusteli, että olenko mahdollisesti tilannut jotakin itselleni. Vastaus oli ei. Minulle ei ole tulossa tietämäni mukaan minkäänlaisia paketteja. Tietenkin oli pakettia oli lähdettävä ensi tilassa noutamaan, että tietäisin mitä se sisälsi.

Garnier Response

Paketista paljastui hiljaittain Garnierin markkinoille tuomat uudet hiustenhoitotuotteet! Olin innoissani paketista ja samalla hieman hämilläni, että mistä nämä oikein tulivat. Sitten muistin, että olin jokin aika sitten Facebookissa täyttänyt kaavakkeen Garnierin sivuilla ja toivonut näytettä tuotteista. Arvelin tuolloin saavani pikkuiset pussukat tuotetta kokeiluun, mutta että ihan täysikokoiset pullon! Pakkaus sisälsi siis shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion uudesta Response sarjasta. Tuotteita on erilaisille hiustyypeille ja minun saamani tuotteet ovat kuiville ja kiillottomille hiuksille. Tuotteet sisältävät argan ja camelia öljyjä ja mikä parasta, niissä ei ole parabeenejä ja ne sisältävät luonnollisia uutteita. Tuotteet lupaavat jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen näkyviä ja tuntuvia tuloksia, kuten hoidetut hiukset latvoihin saakka, joustavuutta, pehmeyttä, helposti selvitettävät, kiiltävät ja sädehtivän kauniit.

Kokeilin tuotteita tietenkin heti. Perjantaina oli testissä shampoo ja hoitoaine ja lauantaina saunan päätteeksi kokeilin shampoota ja hiusnaamiota. Ensimmäisenä on mainittava, että tuotteet tuoksuvat todella ihanille! Oln parantunumaton tuoksuintoilija ja kosmetiikan tuoksuminen on minulle yksi kriteeri valita tuotteita. Hajuttomuus ei haittaa, mutta paha haju saa kyllä tuotteet jäämään kaupan hyllylle. Shampoo vaahtosi todella hyvin ja pienempikin määrä tuotetta olisi riittänyt pääni pesuun. Hoitoaine tuntui mukavan paksulta ja sen levittäminen onnistui latvaosioihin hyvin kunnollisen koostumuksen ansiosta. Hoitoainetta pois huuhdellessa tuntui, että hoitoaine toimii, sillä hiukset eivät olleet kuivat ja narskuvat. Lauantaina kokeilemani naamio oli myös ihanan täyteläinen ja hoitavan tuntuinen. Ihan en kaikkia noita purnukoiden kertomia lupauksia voi yhden käyttökerran jälkeen allekirjoittaa, mutta hiukset selvisivät kohtuullisen helposti ja varsinkin naamion käytön jälkeen hiukset tuntuivat huomattavasti pehmeämmiltä ja kiiltäviltä. Latvani ovat nimittäin hyvin kuivat, kiitos luonnonkiharan ja vaaleiden raitojen. Shampoon pesutulos on myös hyvä, mutta todennäköisesti se on minun hiuspohjalleni hieman liian hoitava, tuntuu nimittäin, että hiukset ovat jo aamulla tyvestä rasvaiset, vaikka olin ne illalla pessyt. Hiukseni ovat nimittäin siitä ongelmalliset, että ne rasvoittuvat tyvestä nopeasti ja latvat taas ovat aivan haperoa hattaraa. Kokeilen shampoota kuitenkin vielä joitakin kertoja, sillä joskus hiukseni käyttäytyvät muutenkin näin, eikä rasvoittuminen välttämättä ole shampoon vika.

Aion kokeilla myös muita Respons sarjan tuotteita, sillä katselin niitä tässä taannoin kaupassa ja havaitsin, että muutkin versiot vaikuttavat kokeilemisen arvoiselta. Varsinkin hunajaa sisältävät versiot vetosivat minuun eritoten. Käytän yleensäkin vain ns. markettitavaraa hiusteni hoitoon, sillä en ole koskaan huomannut mitään eroa, että pesenkö hiukseni 20 euron salonkishampoolla vai marketin viiden euron shampoolla. Hoitoaineissa on paljon enemmän eroja, mutta niitäkin löytää pikkubudjettiin mainiosti markettien hyllyiltä.

Suuret kiitokset L’orealille tästä kokeilumahdollisuudesta!

Elli ja laatikko

Elliä ei niinkään kiinnostanut turkinhoito, mutta Elli haluaa esittää L’orealille myös kiitoksen sopivasta yksiöstä.

One thought on “Garnierin uudet hiustenhoitotuotteet

  1. […] on ollut Garnierin kanssa viime aikoina todella hyvä tuuri. Ensin sain Garnierin hiustenhoitotuotteita laatikollisen ja reilu viikko sitten postiin tupsahti Pure Active 3 in 1 kasvojenpuhdistusaine. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>