Uusi välipalaherkku – Fast Pudding

Kirjoittelin aikaisemmin helpoista välipaloista. Silloin lupasin kertoa mielipiteeni uudesta Fast Pudding mausta. Olen aikaisemmin kokeillut suklaa makuista versiota. Se oli mielestäni ihan kelpoa tavaraa, mutta ei kuitenkaan niin suuri herkku, kuin olisin kuvitellut. Ainakin nyt kun olen vertaillut sitä tähän uuteen makuun, niin vanha suklaa tuntuu ihan pliisulle ja ei oikeastaan maistukkaan yhtään niin hyvälle. Fastin Pudding on siis runsasproteiininen jauhe, josta voi valmistaa vanukasta. Olen nyt jo hyvän aikaa tuhonnut ensimmäistä Cookies & Cream pussia. Ja olen ihan fiiliksissä siitä! Mielestäni tässä tuotteessa on parannettu koostumusta todella paljon. Aikaisemmin kokeilemani suklaa ei ollut näin sametin pehmeää koostumukseltaan. En osaa aivan sanoa, että onko maku keksien ja kerman, mutta se maistuu hyvälle, suorastaan karkille! Varsinkin, nyt kun enimmät hiilihydraatit on karsittu pois, niin tämä on oikein superherkku.

Lähde: Urjalan makeistukku

Lähde: Urjalan makeistukku

Olen syönyt vanukasta välipalana ja varsinkin vadelmien kanssa se on aivan todella ihanaa! Olen heittänyt äiset vadelmat valmiin vanukkaan päälle ja välipala aikaan vanukas on sopivasti tekeytynyt ja marjat sulaneet. Oikeastaan sen jälkeen, kun kävin pussin ostamassa, olen iltavuoropäivinä syönyt vain tätä välipalana. Lämpimästi voin suositella tätä tuotetta. Mainittakoon, että se sopii myös vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, sillä yhdessä annoksessa on vain 1,2 g hiilihydraatteja (toki lisää tulee lisättävästä maidosta, mutta jos sen korvaa esimerkiksi mantelimaidolla, niin pääsee melko alhaisiin hiilihydraattilukemiin).

Välipalaherkku

Valmistus on äärimmäisen helppoa – 30 g jauhetta sekoitetaan 1,5 dl kylmää maitoa. Ohjeissa sanotaan, että sheikkerissä voi sekoittaa, mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että ei kannata. Töhnä ei nimittäin sekoitu siellä kunnolla ja lopulta ei meinaa tulla ulos sheikkeristä. Itse sekoitan jauheen maitoon kulhossa haarukan avulla ja siitä saa aivan sileää silläkin tavalla. Ohjeessa sanotaan, että viisi minuuttia tulisi jäähdyttää/jähmettää valmista vanukasta jääkaapissa, mutta tuote jähmettyy niin nopeasti, että olen kyllä joskus syönyt sen suoriltaankin.

Koska tämä maku oli niin hyvä, niin aion varmasti kokeilla myös lime-juustokakku makua. Melkoisen korkealle asetti riman tämä versio. Huomasin myös tuossa Fast sivuja selaillessani, että ainakin jossain vaiheessa on ollut myynnissä omena-kaneli ja piparkakku maut. Liekköhän olleet kausituotteita vai vieläköhän jostain saisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>