Superdieetin puoliväli

Kolme viikkoa superdieettiä on nyt takana. Tuntuu, että nämä viikot ovat menneet kauhealla vauhdilla ja oikeastaan melko kivuttomasti. Suurempia vastoin käymisiä ruokailujen suhteen ei ole ollut. Edelleen tällä viikolla himoitsin realia ja lisäksi isännän syödessä makaronilaatikkoa, olisin minäkin mieluusti vaihtanut kanasalaattini siihen.

Välipalaa

Tälle viikolle osui myös tankkauspäivä. Siitä päivästä minulle ei ole kyllä juurikaan hyvää sanottavaa. Ruokamäärät olivat valtavat, jos nyt ne eivät kovin pieniä ole normaalipäivinäkään, mutta tankkauspäivä on kamala. Ensinnäkin se sisältää niin paljon enemmän hiilihydraatteja, kuin normaalipäivän ruokavalio, että tiesin mitä minulle tulee käymään. En normaalistikkaan syö kovin paljon hiilihydraatteja, sillä viljat eivät sovi minulle ja en pidä perunasta. Yleensä hiilihydraattini tulevat hedelmistä ja kasviksista, sekä muutamasta palasta gluteiinionta leipää tai annoksesta kaurapuuroa. Nyt hiilihydraatteja oli kasoittain jokaisella aterialle. En viitsinyt edes laskea, että kuinka paljon grammoissa. Normaalisti syön (ei siis tällä dieetillä, dieetillä se on n. 70 g) n. 150 g hiilihydraattia päivässä ja nyt luku oli varmaan kaksin, ellei kolminkertainen. Lopputuloksena oli huonovointisuus, vatsakipu, turvotus ja ehkä kamalin oire, huimaus. Minun elimistöni ei kertakaikkiaan kestä tällaista tankkausta, enkä todellakaan aio kokeilla tätä toista kertaa. Mieluummin syön vaikka useampana päivänä enemmän hiilihydraatteja, mikäli varastoja olisi jostain syystä täytettävä. Ainoa positiivinen asia tankkauspäivässä oli, että iltapalaksi sai luvun kanssa syödä jäätelöä.

Jätksiä

Ennen tankkauspäivää oloni oli energinen ja hyvä. Nyt vointi on lähinnä nuutunut ja kaikki hiilihydraatti himot ovat palanneet. Kiva viikko tiedossa siis, kun on jälleen taisteltava suklaata ja karkkeja vastaan.

Huomioita tältä viikolta:

 • Nälkä on kadonnut. Syön kellon mukaan. Menen syömään, silloin kun on ruoka-aika. Muutoin jäisi varmaan syömättä.
 • Edelleen vaikeuksia suolan kanssa. Olo kyllä korjaantuu heti, kun suolaa saa.
 • Mietin jatkoa. Tarjolla olisi vielä toiset kuusi viikkoa Superdieetti extraa, joka kyllä houkuttelisi. Tämä on ollut jotenkin helppoa ja ruoka on monipuolista. Extrassa olisi tarjolla myös hieman enemmän hiilihydraatteja. Toisaalta tulen näköjään toimeen paremmin hyvin pienellä määrällä.
 • En ole nukkunut yksiäkään päiväunia Superdieetin aloituksen jälkeen. Vireys taso on siis selvästi noussut.
 • Treenien määrä on edelleen nolla, poislukien työmatkakävely. Nyt flunssa alkaa helpottaa, mutta olen rikkonut polveni jotenkin. Melkolailla alkaa sapettaa tämä salittomuus. Tosin jalka ei parane, jos en malta olla levossa.
 • Luulin, että tankkauksen takia ei tarvitsisi haaveillakaan painon podutuksesta, mutta niin vain näytti vaaka tänään 2,2 kiloa vähemmän. Kolmen viikon saldo yhteensä -6,3 kg ja senttejä vyötäröltä kolmessa viikossa kadonnut yhteensä 8!

Ensi viikonloppuna olis tiedossa Sonata Arcticaa ja rakas ystävä Joensuusta kylään. Ajattelin silti dieettailla, vaikka hieman humua onkin luvassa.

2 thoughts on “Superdieetin puoliväli

 1. Kiia

  Hyvin oot pärjännyt! Isot tsempit viimesille viikoille

  • Ice-Cherry

   Kiitos! Tuntuu liian helpolle, on tässä joku koira haudattuna kuitenkin 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>