Kunnonsali

Vaihdoin viime vuoden puolella Fressilta Kunnonsalille. Mietin jo pitkään vaihdosta. Olin tyytymätön muutamaan asiaan Fressillä. Ensinnäkin jumppatuntien varaus – jumppatunneille oli varattavissa 75 prosenttia paikoista etukäteen. Valitettavasti ne jumpat, joista itse eniten pidin, olivat myös muidenkin lemppareita. Tämä aiheutti sen, että jos et ollut heti varaamassa jumppatuntia, kun se kolme päivää aikaisemmin tuli mahdolliseksi, et todennäköisesti saanut ennakkovarattua tuntia lainkaan. Tämä aiheutti sen, että salille oli mentävä todella paljon aikaisemmin jumpan alkua, mikäli halusit tunnille. Muutoin sait jäädä nuolemaan näppejäsi. Näin kävi muutaman kerran. Fressi haali myös niin paljon jäseniä salille, että siellä oli kertakaikkiaan ahdasta. Salitreeniä pystyi tekemään keskeytyksettä tai ilman pitkiä taukoja pääsääntöisesti vain aamuisin. Illalla oli turha kuvitellakaan tekevänsä treeniä siinä järjestyksessä kuin halusi tai saatikka tekevänsä jättiläissarjoja tai supereita. Ä-R-S-Y-T-T-Ä-V-Ä-Ä. Niinpä aloin etsimään vaihtoehtoa salille.

Kriteerit uudelle kuntosalille olivat:

  1. Reilu valikoima erilaisia jumppia
  2. Kunnollinen salin puoli – vapaita painoja ja laitteita oltava molempia
  3. Laaja aukioloaika
  4. Kohtuullinen kuukausimaksu
  5. Täytyy sijaita bussiyhteyksien päässä

Hyvin kauaa ei Kuopion tarjontaa tarvinnut selata, kun olin varma valinnastani. Kävin juttelemassa Kunnonsalin vastaanotossa ja samalla minulle esiteltiin tilat. Olin enemmän kuin vakuuttunut, että haluaisin vaihtaa tuonne. Erityisen innoissani oli laajasta joogavalikoimasta, sekä cross-fit ja kahvakuulatunneista. En ole vielä ehtinyt testaamaan kahvakuulatunteja, mutta osa ohjaajista on samoja kuin ennen Fressillä, joten uskon tuntien olevan yhtä hyviä.

Kunnonsalilta sain tarjouksen, jossa ensimmäiset kolme kuukautta maksavat 40 euroa kappale. Tämän jälkeen hinta nousee 50 euroon. Hinta sisältää kuntosalin ja jumppien vapaankäytön ympäri vuorokauden. Jumpat on varattavissa viikkoa aikaisemmin ja puolet paikoista on jaossa nettivarauksen kautta. Salilla on myös mahdollisuus Fustra ohjaukseen. Yhden näytetunnin saa liittyessään erikoishintaan 25 euroa. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tätä, mutta ehdottomasti aion testata tämänkin edun.

Iso plussa Kunnonsalille myös saunasta, jonka voi laittaa itse päälle tullessaan salille. Pukuhuoneissa on myös runsaasti isoja kaappeja, jotta tavaroitaan ei tarvitse survoa puolikkaaseen komeroon. Tarvittaessa saatavilla on myös hierojan ja fysioterapeutin palvelut.

Olen ollut todella tyytyväinen vaihdokseeni. Olen viihtynyt hyvin ja kuntosali tuntuu kotoisammalta ja viihtyisämmältä kuin Fressi. Tähän varmaan vaikuttaa suoraan salin koko. Vielä en ole kovin laajasti testaillut tuntivalikoimaa, mutta joogat ovat jo tulleet tutuiksi. Olen pitkään haaveillut joogasta ja nyt sekin on mahdollista samalla kuukausimaksulla kuin jooga. Lämpimästi voin suositella Kunnonsalia kaikille monipuolisesta treenaamisesta kiinnostuneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>