Positiivisuushaaste 2/5

Olen varmaan jotenkin lukutaidoton yksilö… Jos joku sattui huomaamaan, niin minähän olin eiliseen positiivisuus haasteeseen onnistunut kuusi positiivista asiaa laittamaan. Se tuskin on kuitenkaan pahasta. 🙂 Mutta tähän päivään. Maanantaisin on kovin vaikea löytää positiivisia asioita. Tämä maanantai tuntui kuitenkin erityisen tahmealta. Onneksi jotain oli kuitenkin.

Positiivinen asia n:o 1. Vaikka bussi oli 10 minuuttia myöhässä ja jouduin uhraamaan vuoden 2000 kahden euron kolikon bussikuskille, koska en halunnut maksaa luottokortilla, olin muutaman juoksuaskeleen hyvästä minuuttia vaille kahdeksan leimaamassa itseäni sisään töihin. Työaika alkaa siis kahdeksalta. Vihaan tulla viime tipassa mihinkään. Koko päivä alkoi huonosti tämän asian takia. Positiivistä tässä, että ei tullut miinus minuutteja.

Positiivinen asia n:o 2. Lohdutun maanantai ärsytystä askartelemalla uudet kynnet. Ei tullut ihan niin siistit kuin halusin. Maanantaimallit siis. Harmittelin myös, että en ostanut enempää näitä ko arroja Tallinnasta, sillä tykästyin kvoasti näihin vaaleanpuneisiin kukkasiin.

Kukkakynnet

 

Positiivinen asia n:o 3. Olen onnistunut virkkaamaan uuteen kesäliiviini yhden kappaleen kokonaan. Vain toinen kappale ja selkä odottavat enää tekijäänsä. Toivottavast valmistuu ennen elokuun 23:tta päivää. Topin ohje on Novitalta.

Virkattu liiviLoppuun voisi ehkä päivän positiivisimpana asiana mainita huomisen vapaapäivän. Takana kuusi työpäivää, joten ykkkösvapaasta voi ansaitusti nauttia. Huomenna en teekkään mitään epämiellytäviä asioita, paitsi ehkä pesen vähän pyykkiä. Joku on liannut tämän talouden kaikki hyvät pyyhkeet….

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>