Positiivisuushaaste 1/5

Minut haastettiin Facebookissa positiivisuushaasteeseen, eli viiden päivän aikana täytyy Facebookkiin joka päivä kirjoittaa kolme positiivista asiaa ja haastaan vähintään yksi kaveri tekemään sama. Minä ajattelin tehdä tämän haasteen tänne blogiin, jotta voin lisäillä kuviakin mukaan. Toisekseen blogini on viime aikoina ollut melko hiljainen. On varmaan ollut kirjoitusuupumus, sillä aiheitakin olisi ollut, mistä olisin voinut kirjoittaa, mutta ei yksinkertaisesti vain huvittanut. Nyt kuitenkin ainakin viisi päivää tulossa positiivisuutta.

Positiivinen asia n:o 1 on Paavo. Paavo on välillä varsin rasittava otus, mutta useimmiten se saa meidät nauramaan ja osoittaa aina vilpitöntä rakkauttaan. Paavon mielestä aamuisin varpaiden pureskelu on kaikkein paras hellyyden osoitus…

Paavo nukkuu

 

Positiivinen asi n:o 2: Uudet kangastabletit keittiön pöydällä. Ostettiin Tallinasta uudet tabletit keittiön pöydälle. Kuosissa seikkailee mitkäs muutkaan kuin kissat. Kohta meillä on kaikki kissaa ja Muumia. Ehdotin makuuhuoneeseen Muumitapettia, arvatkaa sainko tahtoni läpi….

Uudet tabletit

 

Positiivinen asia n:o 3: Google Mapsiin on tullut street view Santorinilta! Meillä loma häämöttää kahden ja puolen kuukauden päässä kuvankauniilla Santoriinilla ja olen jo pikkuisen aloitellut matkan suunnittelua. Suunnittelu on tuntunut hankalalta, kun olemme menossa paikkaan, jossa olemme jo kerran käyneet. Lähinnä olen tähän asti tyytynyt fiilistemään muistoja. Muistattehan seurata matkaamme Auringon alla -blogista!

Santorini

Positiivinen asia n:o 4  on ehdottomasti kesä! Rakastan lämpöä ja luonnon vehreyttä. (Siitepölyä en kyllä kaipaa ollenkaan…) Jopa tälläiset sateiset kesäpäivät ovat ihania, kunhan ne vain eivät osu minun vapaapäiville. 😉

Kesä

 

 

Positiinen asia n:o 5 on työpaikka. Arvattenette kuitenkin mistä syystä kuvaa en voi tästä paikasta laittaa. Töihin käy kuitenkin tänäänkin tieni.

Positiivinen asia n:o 6 on masikantaimet parvekkeella. Siellä oli jo yksi mansikkakin, mutta joku otus ehti nakertamaan sitä ennen minua. Toivottavasti tomaateista ja paprikasta jää jotakin minullekin…

Mnasikka ja paprika

 

Tällaiset asiat pitävät positiivisena tänään. Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>