Kevätkylvö

Jokaisena keväänä yritän kunnostautua kukkien kanssa. Istuttelin Paavolle kasvamaan vehnänorasta, jotta se voisi oksentaa karvapallonsa helpommin pihalle syötyään ruohoa. Kesken minun istutuspuuhien isäntä törmäsi keittiöön kahden Ikeasta vuosia sitten haalitun laatikon kanssa, joissa oli istutustarvikkeet ja siemenet auringonkukille ja hajuherneille.

Paavon vehnänoraat

 

Paavon on tietenkin oltava mukana istutuspuuhissa ja vähintäänkin tarkistetta huolellisesti istutuksen jälki. Eihän se sovi, että herran ruohonsiemenet olisi jotenkin väärin istutettu. Täytyyhän hänen tulevien eväiden sentään jonkinlainen sertifikaatti ansaita ja seula läpäistä. Paavo herra kiehnäsi naukuen jaloissa koko istutusprosessin ajan ja yrittipä hypätä tiskipöydällekin katsomaan työn onnistumista. Aivan kuin herra olisi tiedostanut siellä tapahtuvan jotakin hänen hyväkseen.

Auringonkukat ja hajuherneet

Paavo tarkasti myös kukkien istutuksen tuloksen heti verekseltään. Herran mielestä kastelu oli ilmeisesti riittävää, sillä hiemuisen mukava olisi ollut hieman multaisessa vesilätäkössä kuonoa ja käpälöitä uittaa. En ole koskaan istuttanut minkäänlaisia kukkia siemenestä, eikä minulla ole harmainta aavistustakaan, mitenkä noita pikkukasvin alkuja sitten hoidetaan, että ne saadaa kukkimaan. Paketin mukaan kukkien pitäisi ilmestyä 10 viikon päästä. Jotenkin epäilen…. Jäädään seuraamaan tilannetta. Ihme on, jos noista kukkasista tulee meille kesäksi parvekekukkia.

Paavo nukkuu

Paavo uuppui kukkien ja vehnänoraan aiheuttamasta stressistä niin kovin, että se päätti ottaa Zengrown loisteessa pikkuriikkiset kauneusunet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>