Soittimessa tällä hetkellä soi

Kuuntelen nykyisin radiosta lähinnä SuomiPop asemaa. Tämä on aiheuttanut sen, etten enää ole lainkaan perillä uusista ulkomaisista hiteistä, joten minun musiikilliset mieltymykseni tulevat auttamattomasti ihan jälkijunassa. Bongailen kuitenkin uusia biisejä mm. toisten blogikirjoituksista. Eniten kuuntelen musiikkia lenkillä ja salilla, joko suoraan Spotifysta tai iPod Shufflestani. Viime aikoina olen havainnut iPodin helpommaksi salilla ja puhelimestani toimivan Spotifyn toimii taas paremmin lenkillä. En varmaan tulisi enää toimeen lainkaan ilman maksettua Spotifyta, varsinkin kun sen saa kätevästi mukaan joka paikkaan kännykän ja iPadin avulla.

Haluaisinkin jälleen jakaa kanssanne minua liikuttavaa soittolistaani. Aikaisemminkin olen samasta aiheesta kirjoitellut, jolloin julkaisin treenimusalistan.

Viimeisenä haluaisin lisätä tähän listaan Miley Cyruksen biisin, jonka musiikkivideon näkeminen ensimmäisen kerran meinasi aiheuttaa sydänkohtauksen. Ehkä ajattelin Mileyta vieläkin pieneksi teinitytteliksi, mutta oli myönnettävä, että ehkä hänkin vanhenee, eikä oikeasti olekkaan enää 15-vuotias.

Saa nähdä tuoko uusin Vain Elämää kausi minulle uusia suosikkibiisejä, sillä edelliseltä kaudelta Cheekin Tinäkenkä tyttö ja Erinin Mitä tänne jää ovat kuuluneet myös ihan näihin hetkiin minun lempibiiseihini. Kieltämättä kyllä ensimmäisessä jaksossa Anna Abreun vetämä Poplaulajan vapaapäivä oli sellainen veto, että tulen kyllä palaamaan siihen biisiin uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>