Iltalenkillä syksyisissä maisemissa

Jälleen kerran on ylistettävä tämän asuinympäristön lenkkipolkuja. Maisemat ovat upeita ja tänään sain nauttia vielä upeasta laskevan auringon värittämästä taivaasta. Valitettavasti kännykän kameraan eivät värit aivan samalla tavalla ikuistu kuin vaikkapa järkkäriin. Täytynee vissii ruveta liikkumaan kamera kaulassa, nyt on nimittäin muutamalla kerralla ollut niin upean näköistä syysmaisemaa, että on ihan harmittanut kamerattomuus. Tässä kuitenkin onnistuneinpia otoksiani tämän illan lenkin varrelta.

Alkaa pimeä tulla jo sen verran aikaisin, että pururadalla liikuskellessa meinaa lähteä mielikuvitus vähän liian nopeaan liikkeeseen. Saattaa olla, että hieman mietityttää, että mitä ne pusikot pitävät sisällään. Sillä onhan se hyvin todennäköistä, että karhu tai hirvi tulee vastaan lähes keskellä kaupunkia… Lisäksi on lumen tultua etsittävä muita lenkkireittejä, sillä käsitykseni mukaan tuossa pururadalla kulkee silloin latureitti. Nauttikaahan ihmiset tästä ihanasta syksystä ennen (pitkää) talvea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>