Julkulan kesä

Ostin itselleni uuden kameran vanhan pikkupokkarini tilalle. Olen jo pitkään himoinnut Nikon 1 mikrojärkkäriä, jonka nyt vihdoin kotiutin itselleni melko edullisestikin vielä. Ostin nimittäin poistuvan mallin. Valitettavasti tätä kaunokaista ei saanut vaaleanpunaisena, joten päädyin valkoiseen yksilöön. Kieltämättä sekin miellyttää silmääni oikein paljon. Hirveesti ei minulta kannata kysellä kameran spekseistä, sillä todennäköisesti vastaus on entiiä. Oletan, että isännän blogista löytyy tulevaisuudessa syväluotaavampi katsaus kameran anatomiaan. En koskaan ole osannut valokuvata tai ajatella millaisia kuvista tulee tai millaisia niiden tulisi olla, joten omat kuvani ovat olleet aika usein pelkkiä räppäisyjä, nyt olen kuitenkin ihan tyytyväinen tämän illan saldoon.

Tietenkin uutta kameraa oli heti päästävä ulkoiluttamaan. Uusi asuinalueemme Julkula tarjoaa todella upeita kesäisiä maisemia lähestulkoon kotiovelle. Olen uudelleen rakastunut tähän asuinalueeseen ja mietinkin tässä muutama päivä takaperin tuolla pusikoissa tarpoessani, että kuinka onnekas olenkaan saadessani nauttia näistä maisemista ja tästä vihreydestä kaupunkialueella. Tässä kuitenkin hieman valokuvia kesäkuisena iltana lähirannastamme.

Kyllä Suomen kesä on vain niin kaunis! Kunpa koko kesä olisi yhtä kaunis ja lämmin ja kaikki ymmärtäisivät nauttia näistä ilmoista. (Hieman tuo työ meinaa haitata näitä vapaa-ajan aktiviteetteja… 😛 ) Olen itsekkin jopa vahingossa hieman muuttanut väriä. En ehkä vielä puhuisi vielä ruskettumisesta, mutta jonkin asteista värin vaihtumista on tapahtunut. Ongelmanahan on ollut aina tämä valkoisuus… Tässä uudessa asunnossa on kuitenkin niin täydellinen parveke, että on tullut todella vietettyä aikaa ulkona. Asunosta kirjoittelen myöhemmin lisää. 🙂 Nyt kuitenkin jatkan nauttimista tästä ihanasta kesäisestä illasta!

Ps. Käykäähän lukemassa Kreikan matkaan valmistumista Auringonalla -blogista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>