Simonin kissa

Ollaan kaksi iltaa vietetty katsomalla nukkumaan mennessä näitä ihania kissavideoita. Minulla on kissakuume ihan huipussaan, sillä muistan, että juuri näinhän ne otukset käyttäytyivät. Haluankin nyt esitellä teillä tämän hellyyttävän Simonin kissan, jos ette ole häntä vielä tavanneet.

Muistan, kuinka oma kissani puuhasteli juuri näin joka ikisen pahvilaatikon kanssa, mitä vain taloon tuotiin. Usein annettiin kissan leluksi pahvilaatikot, esimerkiksi uudesta kahvinkeittimestä tai vastaavasta. Ja arvatkaapa, oliko Kassulla juhlat, kun muutettiin….

Tämä video tuntui myös kovin tutulta. Joulukuuseen ei voinut laittaa alaoksille mitään koristeita, sillä ne olivat hetken päästä palasina lattialla. Myöskään kuusessa ei muutaman päivän jälkeen ollut kovin montaa neulasta, sillä kissan mielestä puuhun kannatti yrittää kiivetä mahdollisimman usein ja mahdollisimman korkealle. Kuusi kaatui keskimäärin seitsemän kertaa päivässä, kunnes äiti keksi sitoa sen katossa olevaan koukkuun kiinni…

Kissan mielestä oli varsin tarpeellista kiivetä aina syliin, kun teki ihan mitä tahansa sellaista mihin kissaa ei varsinaisesti olisi tarvinnut. Tähän sarjaan kuului myös lehden lukeminen ja läksyjen teko. Yleensä kissa tuli makaamaan näppäimistölle tai kirjan päälle…

Tämä oli minusta muuten vain ihana, eikä varsinaisesti mitään muistoja herättänyt. Kannattaa katsella näitä videoita Youtubesta, sillä itse ainakin olen hihittänyt näille kyyneleet silmissä. Kissat ovat vain niin hellyyttävän torvia. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>