That’s who I am

Todella monessa blogissa on viime aikoina ollut postaus That’s who I am ja minäkin ajattelin tehdä sellaisen itsestäni. That’s who I am on siis yksi Thumblr sivusto, jossa on varmaan sadoittain kuvia, joissa on jokin pieni itseä kuvaava teksti ja alla lukee and that’s who I am.

Yritin kerätä sellaisia asioita kuviksi, jotka nyt eivät välttämättä ole ihan itsestään selvyyksiä kaikille lukijoilleni. Kuvien läpi kahlaaminen oli todella työlästä ja valikoinkin tähän nyt 15 kuvaa, jotka sopivat minuun. Enemmänkin olisi toki löytynyt, mutta päädyin nyt tiivistämään itseäni näihin muutamiin kuviin.

Tärkein asia sängyssä on Ihaa, sellainen kulahtanut ja resuinen otus. Sen tunnistaa kyllä vielä Ihaaksi, mutta vain vaivoin. Ihaa on nähnyt kanssani maailmaa ja kulkenut kanssani melkein kymmenen vuotta. Ihaa matkustaa aina mukanani, sillä ilman sitä ei voi nukkua. <3

Minusta yöt ovat ihmisen parasta aikaa. Jos vain olisi mahdollista, niin nukkuisin päivät ja puuhastelisin yöt. Olen aina ollut virkeimmilläni illalla, enkä ole koskaan nauttinut aikaisista aamuista. Valitettavasti normaali elämä estää viettämästä kovin paljoa yöelämää. Onneksi on kuitenkin kolmivuorotyö ja saa ihan luvan kanssa kukkua öiseen aikaan välillä.

Liikunta on tullut elämääni vasta hiljattain, mutta sitäkin enemmän sitä rakastan. Viihdyn niin salilla kuin lenkkipolulla. Olen jopa oppinut pitämään talvisesta ulkoilusta. On se vain mukavampaa porhaltaa raikkaassa ulkoilmassa kuin juoksumatolla, vaikka toki sitäkin teen.

Ehkä paras HBO:n ikinä tekemä sarja. Ehkä oikeastaan paras sarja, jota on ikinä tullut Suomen televisiosta! Olen aivan koukussa sarjaan ja voin koska vain katsoa uudelleen ja uudelleen tämän sarjan jaksoja. Lempituotantokauteni on luonnollisestikkin kausi neljä, sillä vihdoin siinä Sookie tajuaa, kenenkä kanssa sitä oikeasti kannattaakaan olla (ainakin hetkeksi).

Ukkosta pelkään sen verran, että kotona ei parane yksin olla. En kerta kaikkiaan kykene siihen. Pelko helpottaa kumisaappaat jalassa autossa – ainakin hitusen.

Tämä ei ihan sanatarkasti liity minuun, vaan enemmänkin siihen, että olen luulotautinen. Aika usein sairastan vakavia vaarallisia sairauksia ilman mitään syytä. Ehkä se tosiaankin on niin, että tieto lisää tuskaa. Olen mestari tekemään itsestäni (vääriä) diagnooseja.

Pitkäaikainen haaveeni on ollut matkustaa New Yorkiin. En osaa edes kovin tarkasti selittää, mikä siinä isossa omenassa niin kiehtoo. Haluaisin vain nähdä livenä Time squaren, Central parkin ja tietenkin käydä Broadwaylla musikaalissa. Lisäksi hieman olisi shoppailijalle annettavaa tuolla kaupungilla.

Luen Harry Pottereita uudelleen ja uudelleen. Voin myös katsoa elokuvia uudelleen ja uudelleen. Vasta aloitin lukemaan ensimmäistä osaa uudestaan, ties monettako kertaa. Harry Potter on vain jotakin niin hienoa mielikuvituksen tuotetta, ettei siihen voi koskaan kyllästyä.

Jokaisen pitäisi tuntea näin itsestään. Tiedän olevani hyvä juuri tällaisena kuin olen. Jos en kelpaa, olkaa ilman!

Kun leivon, on minun aina jätettävä taikinakulhon reunoille kaavittavaa. Mikään ei ole niin parasta, kuin nuolijalla kaavittu loppu taikina kulhon reunoilta. Oikeastaan monesti raaka taikina maistuu paremmalle kuin kypsä….

Kissat ovat ihania, itsenäisiä, pörröisiä ja suloisia otuksia. Minulla on ollut kissoja ja toivottavasti tulee vielä joskus olemaankin. 😉 Harmi etteivät ne pysy sellaisina pieninä koko aikaa.

Äiti – välillä on aika kova ikävä. <3

Kirjoja ei voi koskaan olla ihmisellä liikaa! Monesti ostan hyvät kirjat itselleni, jotta voin lukea niitä  uudestaan ja uudestaan. Rakastan myös keittokirjoja, joihin usein sijoitan rahojani.

Disneyn elokuvat ovat vielä aikuisenakin minulle tärkeitä ja pidän niiden katselemisesta. Paras Disney leffa on kuitenkin kautta aikojen ollut Aladdin. Muistan kun kuusi vuotiaana en saanutkaan sitä joululahjaksi vaan Lumikki ja seitsemän kääpiötä videon. Olin toivonut Aladdinia, mutta äiti oli ajatellut, että koska olin jo nähnyt sen niin monta kertaa, niin voi ostaa jonkin toisen elokuvan. Tästä on varmaan kehittynyt suuri trauma minulle….

Minusta tähän kuvaa on hyvä päättää tämä postaus, eikä tämä kuva sen enempää selittelyä kaipaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>