Treenimusiikit Spotifyssa

Minulla on iPhonen kuulokkeet kovassa käytössä aina liikkuessani. Olen oikeastaan ehdollistunut treenaamaan luurit päässä, ja olo tuntuukin jotenkin tyhjälle, jos ei korviin tulvi hyvää musiikkia. Kuuntelen musiikkia aina salilla käydessäni, sekä myöskin lenkkeillessäni yksin. Aikakin kuluu jotenkin nopeammin, kun hyvä musiikki vie mennessään. Treeniä varten tekemältäni soittolistalta löytyy melko monen sorttisia kappaleita (nyt tässä varmaan paljastuu kaikkein pimeimmät musiikilliset salaisuuteni) ja ylipäätään musiikkimakuni on hyvin laaja. Olen laatinut soittolistan suoraan Spotifyn, jotenka se on aina ulottuvillani, kunhan vain puhelimessa on akkua. Sata kertaa nimittäin kävi mp3 soittimen kanssa, että olin unohtanut ladata sen tyystin.

Treenaan sen verran monta kertaa viikossa, että kappaleet kuluvat suhteellisen nopeasti puhki. Etsinkin koko ajan lisää uutta musiikkia kuunneltavaksi, ettei aina tarvitse samojen biisien kimpussa olla. Joskus myös palaan vanhoihin soittolistoihin, sillä kun kappaleiden on antanut hetken aikaa levätä, ne tuntuvat jälleen uusilta.

Tässäpä olisi minun tämänhetkinen soittolistani, joka liikuttaa tehokkaasti. Lista kestää reilun tunnin ja se riittää juuri sopivasti yhden salitreenin ajaksi.

http://www.youtube.com/watch?v=x7UYz9UyzUQ

http://www.youtube.com/watch?v=q8RjRquFIWA

http://www.youtube.com/watch?v=R8dpA83LvmM

Tällaiset biisit liikuttavat minua tällä hetkellä. Monesti tosin vaihtelee kovasti fiiliksen perusteella, että mitä kuuntelen salilla. Joskus soi huomattavasti raskaampikin meno luureissa. Millaista musiikkia sinä kuuntelet treenatessa? Uusia biisivinkkejä otetaan aina vastaan. 🙂

 

One thought on “Treenimusiikit Spotifyssa

  1. […] jälleen jakaa kanssanne minua liikuttavaa soittolistaani. Aikaisemminkin olen samasta aiheesta kirjoitellut, jolloin julkaisin […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>