Ensimmäinen Liv-boxini

Monessa blogissa onkin jo ehditty hehkuttamaan Liv-boxeja ennen tätä. Kuitenkin teille, joille boxi on täysin tuntematon käsite, niin boxien ideana on tarjota kerran kuukaudessa kosmetiikkaa tilaajilleen, siten, että tuotteet voivat olla sellaisia, joita muuten ei ehkä koskaan tulisi ostaneeksi tai kokeilleeksi. Tällä tavoin tarjoiltuna nämä tuotteet saattavat kuitenkin löytää tiensä jonkun joka päiväiseen käyttöön. Osa tuotteista voi olla näytekokoisia tuotteita ja osa oikean kokoisia. Hintaa boxilla on 13,90 kuukaudessa (sisältää postituskulut) ja sen voi tilata kerrallaan kolmeksi kuukaudeksi. Tänä päivänä kuka vain voi tehdä tilauksen. Minä tarvitsin omaani marraskuussa vielä kutsun ja ensimmmäistä lootaani odottelin sitten aina tänne tammikuulle asti. Eilen posti sitten toi paketin. 

Ulkoasultaan Liv box on mukavan tyylikäs. Sormet suorastaan syyhysivät tässä vaiheessa päästä laatikon kimppuun ja tutkailemaan sisältöä, sillä olinhan omaani ihan hyvän tovin odotellut. Liv box tekee yhteistyötä monien laatumerkkien kanssa – esimerkkeinä mainittakoon Lancôme, Korres, Max Factor ja uusimpana tulokkaana Essie. Paketin tuotteiden arvo on aina suurempi, kuin tilaushinta.

Paketin sisältä kuoriutui ihanan limenvärinen silkkipaperi, jonka sisään tuotteet oli pakettu. Lisäksi pektissa on saatekirje, jossa kerrotaan jokaisesta mukanatulevasta tuotteesta ja mainitaan niiden hinta. Hinta on tosin alkuperäisen kokoiselle tuotteelle ilmoitettu, mutta antaa kuitenkin suuntimia paketin arvosta.

Tällä kertaa paketista löytyivät:

– Moroccanoil Treatment hiusöljy

– IsaDora Wonder Nail Wide brush -kynsilakka, sävy 744 Ancient ruby

– Rimmel Lasting Finish by Kate -huulipuna, sävy 02

– Louis Widmer Eye Contour Cream -silmänympärysvoide

– Dermalogica Overnight Repair -seerumi

Kuukauden tuotteiksi on valittu kansainvälisiä suosikkituotteita kauneustoimittaja Mariela Sarkelan toimesta. Itselleni jokainen purnukka oli täsmä tuote. Moroccanolia olen jo useaan otteeseen käpälissäni hipstellyt, mutta en sen korkean hinnan takia ole sitä raaskinut ostaa, sillä pelkään sen tekevän hiuksistani lituskat, vaikka sen luvataan siloittavan ja palauttavan kaikkien hiustyyppien elastisuuden. (Korjaakohan tämä tuote nyt minun hamppulatvat ja säästän satasen olemalla menemättä kampaajalle?) Nyt sain kuitenkin tuotetta kokeiltavaksi 10 ml näytepullon verran. Vielä en ole ehtinyt öljyä hiuksiini testaamaan. Muut tuotteet ovat kyllä päässeet jo kokeiluun. Kynsilakka on kauniin viininpunaista ja punaisia huulipunia ei vaan koskaan voi olla liikaa. Tämä huulipuna varsinkin oli minulle mieleinen, sillä edellinen huulipunaostokseni meni vähän harakoille, sillä sävy muistuttaa mielestäni liikaa Tuksun lempipunaa. Olen selvästikkin perinyt äidiltäni rakkauden kirkkaanpunaisiin huuliin ja mielestäni kirkaspunainen (mielellään vielä itselläni kylmään taittuva) sopii kaikille.

Silmänympärysvoide ja seerumi ovat todennäköisesti tarkoitettu hieman iäkkäämmälle iholle. Luin kuitenkin juuri anti-aging tuotteista ja minun ikäisenä niitä voi jo pikkuhiljaa alkaa kokeilemaan ainakin kuuriluontoisesti. Tosin todennäköisesti en voi missään nimessä siirtyä vielä pitkään aikaan voiteisiin, sillä ne ovat aivan liian rasvaisia minun rasvoittuvalle iholleni. Seerumi kuitenkin teki ihostani ihanan pehmoisen jo ensimmäisen levityksen jälkeen. Tosin se haisee ihan kamalalle. Täytyy tutkailla nuorenenko ensi yönä viisi vuotta. 😉 Seerumi oli myös näytekokoinen, mutta todella riittoisaa tavaraa, sillä neljä pisaraa riitti vallan mainiosti koko kasvoille. Tuote on tarkoitettu varsinkin talven kuivattamalle iholle ja se lupaa myös aktivoida ihon kollageeni tuotantoa. Silmänympärysvoide oli ihanan paksua! Talvella minun luomet tahtovat kuivaa ja jotenkin vielä työpaikan ilmastointi ärsyttää luomien herkkää ihoa muutenkin. Tuo Louis Widmerin rasva on kyllä melkoista ihme ainetta, sillä se lupaa ehkäistä turvotusta, ärsytys, suojella ikääntymiseltä ja sitä voi käyttää myös huulirasvana ja arpien hoidossa. Minä taidan tuota ihanuutta kyllä jatkossakin levitellä vain luomiini ja käyttää huulirasvana maailman parhaaksi toteamaani Rosebud salvea.

Odotan jo nyt innolla ensi kuun pakettia, että mitä se tuo tullessaan. En usko, että jokainen paketti voi sisältää viittä täsmä tuotetta minulle, mutta jospa sieltä jonkun kerran tulisi joku tuote vaikkapa isännän käyttöön. 🙂

2 thoughts on “Ensimmäinen Liv-boxini

  1. […] ole ehtinyt vielä kirjoittamaan aiheesta. (Jos ihmettelet, että mikä Liv box, lukaise aikaisempi kirjoitukseni aiheesta.) Tämän kertainen paketti oli minulle hienoinen pettymys. Ei sen takia, että paketin […]

  2. […] kirjoittanut boksista aikaisemminkin, itse asiassa juurikin ensimmäisestä boksistani. Boksin ulkoasu ei ole muuttunut näiden reilun […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>