Vuoden 2012 kooste blogin kävijöistä

Onnellista uutta vuotta kaikille! Vuosi on taas vierähtynyt myös blogin elämässä ja onkin aika kartoittaa, kuinka paljon täällä on oikeastaan käyntejä ollut viimeisen vuoden aikana ja verrata statistiikkaa hieman edelliseen vuoteen ja onko mitään kehitystä tapahtunut.

Käyntejä vuonna 2012 on ollut 9298 kappaletta, kun vuonna 2011 niitä oli 7860. Eli käyntien määrä on ollut nousujohteinen viime vuonna! Yleisimmät hakusanat, joidenka perässä on blogiini viime tultu, ovat olleet barbababa, tapiiri ja ice cherry. Mukaan mahtuu myös Kreikka, Macbook, saunasiili ja kynsileimasin.

Artikkeleita kertyi viime vuonna yhteensä 69 kappaletta, eli hieman enemmän kuin yksi per viikko. Tosin kesä on selvästi ollut hiljaisempi, sillä siellä on useampi kuukausi peräkkäin, että olen julkaissut vain yhden artikkelin. Tänä vuonna yritänkin olla aktiivisempi myös kesällä, sillä silloin yleensä sattuu ja tapahtuu enemmän ja olisi oikeasti kirjoitettavaakin. Viime kesältäkin jäi monta postausta tekemättä, joista olin ajatellut kirjoittaa, mutta yksinkertaisesti ne unohtuivat ja painuivat muiden kiireiden alle. Tänä vuonna siis muutos tähän! Olkoon se minun uuden vuoden lupaukseni. 🙂 (Tai ainakin yksi niistä….)

Kiitos kuitenkin kuuluu kaikille lukijoilleni – on ihan mukava tietää, että siellä ruudun toisella puolella joku näitä sepustuksia lukee. Nyt jäädään katselemaan ja odottamaan, mitä uusi vuosi tuo tullessaan!

2 thoughts on “Vuoden 2012 kooste blogin kävijöistä

  1. Heh, näynköhän maakohtaisissa tilastoissa?
    Kiva Outi että jaksat bloggailla, erityisesti matka-, ruoka- ja arkijutut tietty suosiossa!

    • Ice-Cherry

      Joo, kyllä näyt! En tajunnutkaan mainita maita postauskessa ollenkaan, mutta siis kävijöitä on ollut Suomesta, Ruotsista, Italiasta, Saksasta ja jopa Venäjältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>