Hiukset ja kulmat kuntoon

Minun on oikeasti pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta jo muutaman viikon ajan. Jotenkin on vain koko ajan ollut jotakin muuta mielen päällä ja kirjoittaminen on oikeastaan jäänyt kokonaan. Käytiin nimittäin tuossa joulukuun puolessa välissä Kuopiohallissa joulumarkkinoilla ja sieltä tarttui matkaan Hairstoren kojulta aivan mielettömän hyvät shampoo ja hoitoaine, sekä pinsetit.

Shampoo ja hoitoaine on CHI sarjasta, myyjän mukaan tämä sarja on valittu vuoden parhaaksi hiustenhoitosarjaksi. Tiedä nyt sitä, sillä ainakaan nopealla googlailulla on tuollaista väitettä pysty todistamaan todeksi. Jokatapauksessa, omani ovat värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet. Shampoo on mukavan kevyttä ja ei latista minun hiuksiani, vaikka joudunkin päivittäin pesemään kuontaloani.  Tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Tuotteet lupaavat hoitaa vaurioituneita kohtia ja pestä pois epäpuhtaudet väriä haalistamatta. Pesuteho on minulle mainio, siihen väitteeseen yhden. Värin pysymisestä en oikeastaan voi sanoa mitään. Minulla kun ei punainen väri pysy päässä mitenkään, ei ainakaan ilman colourmaskeja.

Aluksi minua häiritse tuotteiden tuoksu. Siitä tuli ensimmäisenä mieleen karvasmanteli, jota en kertakaikkiaan voi sietää. Kuitenkin muutaman käyttökerran jälkeen totuin tuoksuun ja oikeastaan aloin tykkäämään siitä, nyt se tuoksuu jopa ihanalle. 😛  Hiuksiin jätettävä hoitoaine on ihanan kevyttä, vaikka se onkin voidemaista. Toki ei ihan hirmuista määrää hiuksiin tarvitsekkaan sitä tuupata. En ole pitkään aikaan käyttänyt pois pestäviä hoitoaineita, sillä ne saavat hiukset rasvoittumaan nopeammin ja tekevät ainakin minun hiuksista raskaat. Joskus käytän hiusnaamiota, kun latvat tuntuvat erityisen hattaroilta.  Myös shampoo on todella riittoisaa. Maksoin tuotteista yhteensä 25 euroa, mutta erikseen ostettuna shampoo maksaa 25 euroa ja hoitoaine 30 euroa (Hairstoressa), jenkkiverkkokaupoista näkyy saavan edullisemmin, toki postit ja tullit päälle. Hinta on minusta aika suolainen, vaikka kyseessä onkin kampaamotuote. Yhtä hyvin nimittäin minun päähäni toimii Cutrinin volume shampoo, joka irtoaa reilulla kympillä ja on vielä suomalainen merkki. Toisaalta joskus on ihana käyttää ylellisiä tuotteita ja nämä ovat minunkin päähäni sopivia aineita, toisin kuin esimerkiksi Tigin shamppoot, jotka tekevät minusta littanatukan.

Markkinoilta tarttui mukaani myös kulmakarvojen siistijä, eli toisin sanoen uudet pisetit. Minulla on hyvin ohuet ja hennot kulmakarvat ja usein niiden hetuloiden nyppiminen on hankalaa, sillä niitä ei yksinkertaisesti näe kunnolla. Nämä pinsetit kuitenkin muuttavat asian, sillä niissä on valo. Lisäksi kärki on ihanan terävä ja ohut ja sillä saa mainion otteen karvasta, eikä samaa karvaa tarvitse yrittää nyhtää useita kertoja erikseen. Pinsetit voi käytön jälkeen tuikata mukana tulleeseen koteloon ja näin ne eivät pyöri meikkipussin pohjalla. La tweez pinsetit ovat myös palkitut ja ammattilaisten suosiossa. Ja mikä hienointa, niissä on Swarowskin kristalli koristeena. 😛 Näitä pinsettejä en vaihtaisi enää mihinkään!

Shampoo ja pinsetit ovat ripsivärin kanssa asioita, joiden käytöstä en ole valmis luopumaan. Siksi minusta onkin ihana kokeilla näiden saralla uusia juttuja. Onko teillä lemppari shampoita tai hyväksi havaittuja uutuustuotteita takataskussa, joita kannattaisi kokeilla?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>