Nauru pidentää ikää tai sitten ei

Nauraminen on ihanaa! Minua yleensäkin naurattaa usein ja helposti, enkä koskaan ole ollut mikään hirmuinen tosikko. Eilen vietettiin pikkujouluja ihanien ystävien kanssa. Naurettiin ihan hillittömästi, josta intoutuneena nyt kirjoitakin. Internet on pullollaan hauskoja videoklippeja ja varsinkin huippuja stand up klippejä. Laitankin tähän nyt joitakin itseäni kovasti viihdyttäviä klippejä, jota oikeastaan jaksavat viihdyttää aina uudelleen ja uudelleen.

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Tämä sketsi on jo tosi vanha juttu, mutta aivan hulvaton jokaisella katselukerralla. Olin oikeastaan jo unohtanut tämän olemassa olon, mutta törmäsin siihen uudelleen tässä hiljan.

Ilari Johansson on ehdottomasti stan up koomikko, jonka haluaisin nähdä livenä. Mieletöntä settiä irtoaa mieheltä ja savolaisena tämä klippi varsinkin jaksaa viihdyttää minua. Tunnistan myös tuon pohjoiskarjalaisen ihmistyypin oikein hyvin. 😀

http://www.youtube.com/watch?v=ZdgSir6Q1lc

Tämä sketsi on ollut aikaisemminkin linkitettynä täällä. En vaan voi sille mitään, että tämä aiheuttaa suorastaan huutonaurua joka kerta. 😀

Jos naurulihaksiaan haluaa käyttää enemmänkin, niin suosittelen tarttumaan Juoppohullun päiväkirja -teokseen ja sen jatko-osiin. Lisäksi ehdottomasti kannattaa tutustua Juha Vuorisen Kristian luomuksiinkin. Ääneen nauramista ei voi estää. Oma lempihahmoni on ehdottomasti hieman yksinkertainen Kristian, joka jostain syystä (ehkä vähän tyhmyyttään) joutuu aina kaikenlaisiin ongelmiin. Joulukuun lopussa ilmestyy kauan odotettu elokuva Juoppohullun päiväkirjasta. Jo traileri aiheuttaa hilpeyttä, niin uskon elokuvankin olevan loistava. Näyttelijävalinnatkin ovat osuneet nappiin. Tosin lukekaa ihmeessä kirja ensin, ennen kuin töytäätte elävää kuvaa katsomaan.

Ps. Muistattehan, että uudet Putoukset jaksot alkavat taas tammikuussa. 🙂 En malta odottaa millaisia sketsihahmoja lempparini Aku, Riku ja Armi saavat tänä vuonna aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>