Uusia kauppoja nuuskimassa Matkuksessa

Perjantai oli se kauan odotettu päivä – vihdoin pääsin tarkastamaan 1.11 avatun Matkuksen kauppakeskuksen. Jotenkin ajateltiin kavereiden kanssa, että ei tuolla nyt mene kuin muutama tunti. Kuinka ollakkaan viisi ja puoli tuntia tarvottiin ympäri kauppakeskusta. 😀 Pikkusen jo väsyttikin kun kotiin pääsin. Olen varmaan viimeksi Tallinnassa suorittanut tuollaista maraton-shoppailua. Niin ja varmaan tehnyt kerralla yhtä paljon ostoksiakin…

Kaupat pursuivat avajaistarjouksia, joita ei mitenkään olisi voinut ohittaa. Tosin ostin sitten yli satasen farkut 30 eurolla ja 90 euron takin 35 eurolla. Ihan hyviä säästöjä. Yläkertaan on keskitetty vaatekaupat ja alakerrasta löytyy mm. Stadium, Ninja, Glitter ja Tiger. Tiger on kauppa, jota en osaa laittaa mihinkään kategoriaan, sillä sieltä todellakin löytyy vaikka mitä, aina askartelutarpeista mausteisiin. Hinnat ova naurettavia – esimerkiksi kaksiosaisia kortteja sai eurolla kaksi kappaletta.

Kävimme lounaalla alakerran Picnicissä. Söin vuohenjuusto-paahtopaisti salaatin kera mansikka-banaanismoothien. Olin vähän tylsä ja valkkasin ihan perusmaun smoothieseen, vaikka tarjolla olisi ollut eksoottisempiakin vaihtoehtoja. Seuraavalla kerralla täytyy testata naapurissa sijaitsevan Jungle juice barin smoothiet. Jälkkäriksi nautin macaronin.

Picnicin jälkeen suunnistettiin yläkerran vaatekauppoihin. Tuntui tosiaan kuin Tallinnassa olisi ollut, sillä kaikki Tallinnan liikkeet oli niin hyvin edustettuna. Perus Gina Tricotin lisäksi yläkerrasta löytyy Cubus, BikBok, New Yorker ja monta muuta kauppaa. Ihan ei kyllä jokaista edes kovin antaumuksella jaksettu tonkia.

Yläkerrassa on myös Daddy’s diner, jota en kyllä lähemmin käynyt katsomassa, sillä Diandra oli juuri esiintymässä, niin väkeä oli ihan muutama ihminen kerääntyneenä juuri tuolle alueelle.

Yläkerrassa oli myös Budget sport. Enpä taida urheilumerkkivaatteita enää muualta ostaakkaan kuin tuolta. Oli nimittäin melkoisia alennuksia tuotteissa. Ostin mm. isännälle Puman hupparin 26 eurolla, jonka lähtöhinta oli 60 euroa.

Lopuksi pyörähdimme myös Halpa-hallissa, tässä vaiheessa ei enää kuitenkaan jaksanut jäädä kovin tarkkaan enää mitään tutkiskelemaan, sillä lähinnä halusimme vain edullista lohta ja juotavaa.

Halpa-Hallin ulkopuolella sijaitsee Delico, josta haimme ihan taivaallista jätskiä. Minä maistelin jogurtti- ja kookosjätskiä ja toiset mm. laku-, pistaasi-, ja valkosuklaa-pähkinäjätskejä. Kyllä kalpenee Ben & Jerry’s jäätelöt noiden rinnalla. Upeita aitoja makuja ja mikä parasta vielä lähellä valmistettuja. Delicosta saa myös muita ihania herkkuja, kuten upeita kakkuja, sekä tietenkin juustoja.

Oli todella mukava päivä ja ihanaa, että tällainen ostoskeskus saatiin Kuopioonkin, sillä minusta on mukavampi kierrellä ostoskeskuksessa kuin varsinaisesta keskustassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>