Power plate saa nenän väpättämään

Kokeilin eilen salilla ensimmäistä kertaa elämässäni power plate laitetta Fressilla ja voin kertoa, että olipahan kokemus! 😀 Ensin lyhyesti itse laitteesta, eli power plate laitteen avulla voi harjoittaa lihaskuntoa, rentoutua ja venytellä. Laite värisee ja värinä valmistajan mukaan tehostaa liikkeitä, sillä se aktivoi mukaan pieniä lihaksia, joita ei muuten käyttäysi.

En todellakaan tiedä (enkä jaksa nyt sen enempää edes aiheeseen perehtyä), että onko tämä todella tehokkaampaa harjoittelua, kuin tavallinen kuntosaliharjoittelu. Mutta minulla on aivan jäätävän kipeät rintalihakset ja reidet, enkä kyllä ole koskaan tavallisella treenillä niitä näin kipeiksi saanut.

Aluksi power platella treenaaminen tuntui lähinnä hassulta, sitten se tuntui oksettavalta, joka helpotti kun otin silmälasit pois. Nimittäin värinä sai lasit pomppimaan nenäni päällä. Värinä ei tunnu päässä niin voimakkaana, jos muistaa pitää polvet koko ajan pehmeinä. Arvatkaapa muistinko…. Sen tunsi sitten nenässään! Nenänpää todella värisi laitteen tahtiin.

Minä tykkään kaikesta uudesta, erilaisesta ja vähän hauskastakin ja suosittelen kyllä jokaista kokeilemaan power platea, jos sellainen vastaan tulee. Itsekkin haaveilen, että pääsen taas ensi viikolla pp tunnille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>