Ostosmahdollisuudet lisääntyvät – viimeinkin!

Käytiin eilen pitkästä aikaa Ikeassa ja samalla tutkailtiin tällä viikolla aukeavaa Matkuksen ostoskeskusta. Minä en meinaa enää pöksyissäni pysyä, sillä olen niin innoissani asiasta. Vihdoinkin saadaan Kuopioon monta sellaista liiketta, joita olen täällä kaivannut. Tosin se Kick’s puuttuu edelleen…. Jotenkin ajattelin, että nyt se tulisi takaisin, kun sillä olisi mahdollisuudet parempiin tiloihin – eipä kuitenkaan näköjään tullut.

Jotain lohdukkeeksi Kick’sin puuttumisella kuitenkin saadaan, nimittäin vaatekauppoja aukeaa roppakaupalla, esimerkiksi BikBok ja New Yorker! Nyt ei tarvitse enää lähteä Tallinnaan näiden vaatekauppojen takia (veikkaan ylä, että silti tarvitsee lähteä, sillä hinnat ovat varmaan eritasoa?). Olen myös erityisen innoissani Budget Sportista ja Stadiumista, sillä Kuopiossa ei juuri muita urheiluvaateliikkeita ole kuin Intersport…

Lisäksi minua lämmittää tarjonnassa myös Make up Storen liike ja Iittalan myymälä. Make up Store rantautui vasta Kuopion Sokokselle, mutta jotenkin se ei siellä ole päässyt oikeuksiinsa. Niinpä aion kyllä ensi tilassa suunnistaa tuohon liikkeeseen tutkimaan valikoima. Olen pitkään ollut Make up Storen luomivärien fani, sillä ne pysyvät aivan mielettömän hyvin luomilla  ja ovat runsaspigmenttisia. Lisäksi olen nyt tainut hieman ihastua myös heidän meikkivoiteisiinsa. 😉

Matkukseen avataan myös monta uutta ruokapaikkaa. Kuopiossa ennenkin vaikuttanut Picnic saapuu jälleen uudelleen meidän iloksemme. Picnicin salaatit ja patongit ovat ihania ja ehkä hieman parempi vaihtoehto perinteiselle ”roskaruualle”. Lisäksi Subway saa vahvistusta uudella liikkeellä. Tämän lisäksi Ikanoon avataan myös Daddy’s diner, joka vaikutti mielenkiintoiselta. Minusta jenkkien dinerkulttuuri on mukava, ja onkin kiva saada tällainen uutuus Kuopioonkin. Ruokalistalla perinteistä amerikkalaista ruokaa, rasvaa ja kaloreita säästämättä. 😀

Matkukseen avataan myös Delico, herkkukauppa, jonka yksi toimipiste toimii tällä hetkellä kauppahallissa. Matkuksen Delicosta saa myös ihania jäätelöitä, joita on ihan pakko kyllä käydä testaamassa. Minua vetävät puoleensa myös Delicon juustovalikoima.

Tietenkin kauppakeskuksessa on myös Ikea, jonnekka on avattu jo joulupuoli! Kannattaa käydä tutkailemassa tarjontaan. Meillekin mukaan tarttui eilen kaksi ikkunavaloa.

Valo ei näin päivällä pääse oikeuksiinsa, mutta pimeän tullen se näyttää mainiolle. Lisäksi ostettiin jouluaiheisia muffinssi vuokia, jotta voin askarrella niihin herkkuja. 🙂 Olisin kyllä löytänyt myös vaikka mitä muuta ihanaa, mutta oli joku jarru mukana, joka ei ihan kaikkea antanut kerätä ostoskassiin….

Nyt jäädään vain odottelemaan, että pahin alkuhuuma haihtuu Matkuksen ympäriltä, niin uskaltaa mennä kauppoihin luuraamaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>