iHerb sai uuden kilpailijan

Löysin tässä taannoin vinkkauksen perusteella uuden verkkokaupan rapakon takaa, josta saa kaikkea ihanaa. Lähinnä lisäravinteet ja muut suuhun pantavat asiat ovat tuolla minua kiinnostaneet. Esimerkiksi D-vitamiini maksaa vain murto-osan siitä mitä se täällä Suomessa kustantaa. Vitacostin postikulut ovat hitusen kalliimmat kuin iHerbissä, mutta tuotteet ovat edullisempia. Paketin saapuminen kotiin tapahtui suunnilleen samoissa ajoissa kuin iHerbistä tilaamani tavarat tulevat kotiin, noin muutamassa viikossa. Jos innostut selaamaan Vitacostin tarjontaa ja vieläpä tilaamaan sieltä jotakin, niin koodilla

RFMEX4T3

saat kymmenen dollaria alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Itselläni ensimmäiseen tilaukseen eksyi lähinnä luomuelintarvikkeita, kaakaota, proteiinijuomajauhetta ja puurohiutaleita, sekä tietenkin D-vitamiinia. Sivusto on mielestäni hieman hankalampi kuin iHerb, mutta vähän aikaa siellä seikkailtuaan löytää kyllä tarvitsemansa. Tuotteet on kuitenkin luokiteltu mukavammin kuin iHerbissä, sillä ne oovat erilaisten kategorioiden alla, josta löytyy tuotteita monesta eri tuoteryhmästä. Lisäksi Vitacostilla on myynnissä sellaisia asioita, joita ei iHerbistä saa lainkaan. Mutta, jos olet sattunut harrastamaan esimerkiksi valeriaanan tai melatoniinin tilausta, niin Vitacost ei edes suostu lähettämään niitä Suomeen, toisin kuin iHerb. Tuotteethan siis luokitellaan Suomessa lääkeaineiksi, ja niitä ei saa tuoda Suomeen ilman  lupaa. Vitacost herjaa heti, jos näitä tuotteita on ostoskorissa, ettei niitä voi tilata Suomeen lainkaan.

Kannattaa vertailla tarjontaa, mutta itse varmaan jatkossakin tulen kuitenkin käyttämään molempia. Onko teillä kokemusta joistakin samantapaisista verkkokaupoista, missä on edulliset hinnat ja toimittavat Suomeen asti ilman järkyttäviä toimituskuluja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>