Pitkästä aikaa yhdessä ulkona

On vähän mennyt tämä kesäkuu isännän kanssa ristiin. Olen ahkerana (ahneena 😉 ) tehnyt töitä kaikki viikonloput, niin yhteistä aikaa ei juurikaan ole ollut. Eikä nytkään viikonloppua ollut vapaana, mutta onneksi yksi keskiviikko ilta kuitenkin. 🙂 Oltiin pitkään suunniteltu elokuviin menoa ja nyt sattui olemaan alennuspäivä, niin sehän passasi meille. Oletteko muuten huomanneet mitenkä sikahintaisia leffaliput ovat nykyään? Hävytöntä.

Ensin kuitenkin mentiin syömään Memphikseen. Pitkään aikaan ei olla siellä käyty, sillä välillä niillä oli sellainen lista, mistä ei kertakaikkiaan löytynyt mitään miellyttävää syötävää. Nyt kuitenkin oli taas lista vaihtunut ja herkkuja listalle ilmaantunut.

Minä söin haloumilla ja kasviksilla täytettyä luomuleipää, joka oli kyllä aivan mielettömään hyvää. Välissä oli myös harissaöljyä, enkä oikein osannut päättää maistuiko se öljy hyvälle vai pahalle. En nimittäin koskaan ole ollut kuminan suuri ystävä. Ehkä kummalle olisi paras vaihtoehto. 🙂 Kuitenkin kokonaisuutena tämä leipänen tyydytti minun kulinaarisen makuaistini. 😀 Perunoiden tilalle olisi voinut valita myös salaatin, mutta söin nyt raneja, sillä nuo Memphiksen ranet ovat hirmuisen hyviä. 🙂

Jälkkäriksi tilasin jälleen Memhiksen ihanan jätskiannoksen. Tätä olen tainnut täällä hehkuttaa aikaisemminkin. Luojan kiitos, eivät ole poistaneet tätä herkkua listalta! Jäätelöinä annoksessa on siis brownie-, appelsiinijuustokakku- ja mojitojätskejä. Lisänä ihanaa mansikkakastiketta ja mascarbonevaahtoa. Kannatti paastota koko päivä, että sai tällaisia herkkuja napaansa.

Elokuvasta minulla ei kyllä kauheasti ole hyvää sanottavaa… Käytiin katsomassa Prometheus. Traileri vaikutti varsin pätevältä, mutta se oli kyllä oikeasti aika pohjanoteeraus. Idea oli, että tutkimusryhmä lähtee avaruuteen etsimään ihmisten luojia. Oikeastaan nyt kun kirjoitin tämän idean tähän, niin sekin kuulostaa tyhmälle. Joka tapauskessa, ei kannata käydä katsomassa. Erikoistehosteet oli kyllä hienot ja 3D:nä toimi hienosti. Vaikkakin ne lasit valui koko ajan pitkin mun nenän vartta.

Kannatti kuitenkin käydä pyörähtämässä elokuvissa, sillä löytyi neljä muuta elokuvaa, jotka on kyllä ehdottomasti nähtävä.

T’äytyy ehkä käydä hakemassa sarjalippuja elokuviin, sillä ainakin Prisma mainosti neljää lippua 34 eurolla. Muuten ei kyllä raaski näitä kaikkia käydä katsomassa. Tosin arvelin, että joku kaunis vapaapäivä voisi käydä elokuvissa päivällä, kun arkisin on kahden näytöksiin liput vain kuusi euroa. En tosin ole tarkistanut, onko Kuopiossa tuollaisia näytöksiä. 😀

Ilta oli kuitenkin todella mukava – oli välillä kiva viettää yhteistä aikaa kodin ulkopuolellakin, vaikka elokuvavalinta nyt hieman kehno olikin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>