Houkutuslintu

Näköjään Zengrow houkuttelee kaikennäköisiä siipeilijöitä lähelleen. Kesä on saapunut myös tänne pohjolaan ja meillä on käytännössä katsoen aina parvekkeen ovi auki, kun ollaan kotona. Ilmeisesti minun timjamien huumaava tuoksu houkuttelee kylään epämiellyttäviä kutsumattomia vieraitakin. Heikko hermoisemman ei kannata katsoa videota loppuun. Painotan vielä, että minä en ole videossa tapahtuvan toiminnan takana. Pesen siis tassuni koko hommasta. 😉

Onneksi videossa ei kuulu äänet, sillä tällä hetkellä meidän oleskelutilan ilmapiiriä siivittää kauhea räminä, joka valitettavasti lähtee minun  Zengrow pumpusta. En tiedä onko se kiven nielaissut, vai miksi se niin kovasti pärisee. Joka tapauksessa apu on jo matkalla, sillä saan Zengrow’lta uuden pumpun takuuna tilalle. Muutaman hiiltyneen viestin sinne kyllä ensin lähetin, sillä pelkäsin kasvieni kuolevan, jos pumppu lakkaa toimimasta. Nimittäin jos sen nyt sammuttaa ei takuita uudelleen käynnistymisestä ole lainkaan. Kukaan ei myöskään varoittanut minua, että nuo yrtit todella kasvaa sellaista vauhtia, että on melkein oikeasti joka ruokaa niitä survottava, että eivät ihan valtoimenaan kasva. Onneksi ne maistuvat niin ihanilta, ettei niiden laittaminen ruokaan varsinaisesti ole ongelma. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>