PoNpuloita ja kynsilakkaa

Minulla on hiusten kasvatusprosessi käynnissä (tämähän siis saattaa loppua ihan yhtä nopeasti kuin alkoikin) ja vihdoin olen päässyt siihen pisteeseen kurittomien kutrien kanssa, että ne yltävät kiinni ilman pinnivirityksiä. Pompulat tosin ovat aiheuttaneet suurta ongelmaa. Ensinnäkin ne ovat aina niitä artikkeleita ”mummopinnien” kanssa, että ne ovat katoava luonnonvara. Toisekseen, ne venyvät aina muodottomiksi, jonka jälkeen niillä ei oikeastaan tee mitään. Parhaimmillaan ne ovat ostaessa jo ihan todella huonoja elastisuudeltaan. Muutaman kerran olen unohtanut kokeilla tätä kaupassa. Sitten ne huonot pompulat eivät pysy päässä vaan liukuvat pitkin hiuksia. Nyt kaikkiin näihin ongelmiini on vastattu!

Nämä ihanat Blaxi pompulat ovat neljä milliä leveitä läpinäkyviä kuminauhoja. Ne lupaavat olla katkomatta hiuksia ja pysyä päässä. Minulla nämä ovat ainakin toimineet kuin unelma, enkä kyllä ikinä osta enää niitä kauheita kangaslenkkejä. Lisäksi nämä lenkit lupaavat olla katkeamatta, eivätkä veny muodottomiksi. Yhden ongelman näyden käytöstä olen kyllä löytänyt, nimittäin nämäkin katoavat. Ehkä vielä helpommin kuin tavalliset hiuslenksut, sillä nämä ovat käytännössä näkymättömiä…. Ehkä vielä opin aina illalla laittamaan sen lenksun samaan paikkaan… Pompuloita myy käsittääkseni vain Sokokset ja Emotionit.

Sitten toiseen aiheeseen, nimittäin kynsien koristeluun. Olen pitkään halunnut kynsilakkatussia, jolla voi piirrellä kuvioita kynsiin. Nyt se vihdoin toteutui, sillä löysin Carlsonilta edullisesti sellaisen lakan. Tässä pullossa on molemmat – tussi ja ohut sivellin kynsien koristeluun. Minulla ei ainakaan vielä näppäryys riitä siveltimellä piirusteluun, mutta tussi on varsin näppärä peli ja huomattavasti helpompi käyttää kuin hammastikut, joilla olen kuvioita aikaisemmin tehnyt.

Nyt on kynnet ja hiukset taas hetken aikaa järjestyksessä – ainakin siihen asti kun keksin haaveilla jostakin uudesta jutusta, niinkuin esimerkiksi rakennekynsistä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>