Kynsitarrailua

Ostin Tallinnasta sellaisia koko kynteen liimattavia tarroja ja ajattelin kokeilla niitä Vappukynsiksi. Ensimmäinen kerta tällaisten räpellysten kanssa ei koskaan onnistu. Sehän nyt on ihan saletti. Mutta kynsistä tuli sentään siedettävän näköiset, jotta niillä ilkesi poistua kotoa. 🙂

Nämä tarrat olivat Wild&Mildin tuotantoa, enkä tiedä saako näitä samoja Suomesta. Joitakin vastaavia ainakin löysin Sokokselta, hinta tosin oli moninkertainen (omani maksoivat reilut kaksi euroa) ja niissä luvattiin tarrojen kestävän jopa kymmenen päivää. Minun kynteni olivat kamalan näköiset jo vappuaattona, vaikka olin askarrellut ne kynsiin sunnuntai iltana.

Paketissa tuli mukana kaikki tarpeellinen. 20 tarraa, eli periaatteessa ne riittävät kahteen kertaan. Lisäksi paketissa oli appelsiinipuutikku ja kynsiviila. Ensiksi kynsi tulee puhdistaa kaikesta töhkästä vaikkapa pyyhkäisemällä se kynsilakan poistoaineella. Tämän jälkeen kynsinauhat on hyvä tyrkkiä pois edestä appelsiinipuutikulla. Sitten onkin se haastavin osa, eli oikean kokoisen tarran valinta kynteen. Minulla ainakin on osa kynsistä niin kummallisen muotoisia, että reunat jäivät auttamatta ilman tarraa. Tarra irroitetaan arkista pinsettien avulla ja sen jälkeen se liimataan kynteen. Kannattaa varoa ryppyjen syntymistä ja liimata tarra ensin keskelle kynttä ja sitten painella se vasta sivuille. Ylimääräinen tarra katkaistaan kynsiviilalla hankamalla. Älä tee viilalla sivuttais liikettä, kuten normaalisti, vaan hankaa ylhäältä alaspäin, niin tarra katkeaa hyvin ja se ei mene ruttuun. Lopuksi kynnet viimeistellään läpinäkyvällä lakalla.

Tarrat sinänsä pysyivät ihan hyvin sormissa, mutta niiden kuvio lähti karkuun. Toisin sanoen muutaman päivän jälkeen kynteni näyttivät siltä, että niissä olisi vain mustaa kynsilakkaa ja suurin osa vaaleanpunaisesta kuviosta oli kadonnut. Vielä olisi parit erilaiset kynsitarrat jemiksessä, mutta ei nämä nyt niin hienoja ja hyviä olleet, että viitsisin näitä lisää ostaa. Ainakaan Suomen hinnoilla (7-9 euroa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>