Castellon uudet juustot

Arla-Ingman on lanseerannut Castelloperheeseen kolme uutta tuotetta, jotka ovat kaikki pitkään kypsytettyjä herkkuja, erityisesti Herregård juusto on uinut suoraan sydämeeni ja kykenenkin vetelemään juustoa suoraan paketista napaani. 🙂 Kaikki näistä juustoista tosin kyllä soveltuvat paljaantaan syötäviksi ja niitä suositellaan mm. juustotarjottimelle. Itse olen kyllä käyttänyt juusto ruuanvalmistuksessakin, sillä koska juustot ovat voimakkaan makuisia, saa niillä helposti lisää makua ruokiin. Esimerkiksi juustoleipäsistä tulee ihan eri hyviä näillä juustoilla. Kannattaa kokeilla myös raatettuna pastan päällä.

Juustot ovat peräisin Tanskasta ja Ruotsista, josta pieni miinus, mutta syönpähän minä parmesaniakin, eikä sitäkään ihan kotikulmilla valmisteta. 😉 Juustot ovat täysirasvaisia ja rasvaprosentti pyörii 28-34 prosentin välillä. Juustot ovat kaikki pakattu 165 gramman pakkauksiin. Tarkempia tuotetietoja Castellon juustoista löydät täältä.

Castellon tuoteperheeseen kuuluu myös muita juustoja, joista minua miellyttävät myös luomujuustot. Enemmän ja enemmän tulee kiinnitettyä huomiota siihen, mitä ruokaa kotiin kaupasta kantaa ja missä ja miten se on tehty. Jos vain luomua saa kohtuulliseen hintaan, niin mieluummin valitsen luomutuotteen kuin tavallisen. Kuitenkin joskus tulee budjetti eteen. Onneksi kuitenkin monissa asioissa on luomun hinta tullut reilusti alaspäin. Samoin on tapahtunut myös ekologisille tuotteille, kuten eko-pesuaineille. Lisäksi valikoima on kasvanut ja kilpailua on näin ollen enemmän. Minä tykkään! Parhautta tietenkin olisi, jos tuote olisi luomu ja lähellä tuotettu, mutta sitruunoita ei ainakaan minun takapihallani kasva. Nyt joku miettii, että etkö voi olla ilman kaukaa rahdattuja elintarvikkeita – no en voi. Kotimaiset kasvikset, hedelmät ja marjat ovat ihania, mutta niin ovat sitruunat ja limetkin, joihinka tunnen tällä hetkellä suurta vetoa. Ehkä olen kuitenkin liian hedonisti ollakseni täydellinen viherhippi. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>