iPhone 4 S – s niinkuin SEpuhelin

Nyt olen ehkä suurimmasta räpellysvimmastni selvinnyt (yeah right) ja pystyn ajattelemaan puhelintani selväjärkisemmin. Hankin siis tuossa muutama viikko takaperin itselleni iPhone 4 S:n. Minuuttiakaan en ole katunut ostostani! Kyllä täytyy todeta, että kuukauden Androidin kanssa heiluneeni, elämäni helpottui takaisin omiin uomiinsa, kun sain rakkaan ompukkapuhelin itselleni. Kuten aikaisemmin olen mainninnutkin, niin entisestä iPhone 3G:sta oli luovuttava. Minulla oli kyllä syvä rakkaussuhde siihen puhelimeen, ja itkin verisiä kyyneleitä, kun isäntä laittoi sen myyntiin.

Jos vielä luet tässä vaiheessa tätä postausta ja odotat tältä jotakin hienoa teknistä postausta, niin ehkä kannattaa etsiä semmoista jostain muualta. 😀 Minä en kuitenkaan ihan NIIN perehtynyt ole tämän puhelimen erinomaisuuksiin. Mutta, jos nyt jotakin siitä teknisestä puolesta kertoisin, niin kameraa on paranneltu tähän puhelimeen iPhone 4:n verrattuna. Lisäksi uutuutena on tullut myös ääniohjaus. voin siis jutella puhelimelleni ja se tekee sitten asioita, niinkuin näyttää sään tai soittaa isännälle. Tämä tosin edellyttää, että puhelimelle haastelee lontoota. Onneksi tuollainen pieni määrä sitäkin kieltä taipuu minun suuhun. Itse olen ollut innoissani kamerasta, sillä entisen ompukan kamera oli suoraan sanottunu surkea verrattuna muutamaan Nokialaiseen, joita minulla aikaisemmin oli. Ääniohjausta en oikeastaan ole käyttänyt muuta kuin sen ensimmäisen kokeilun verran. Lisäksi akun kestoa on paranneltu tähän malliin. Minulle se ei vieläkään ole riittävä. 😀 Joka yö laitan rakkaani imemään itseeensä Fortumin tarjoamaa energiaa. Kuulemma akku kestäisi pidempää, jos puhelinta ei ihan koko ajan räpeltäisi… (Siis, ai niinku mitähän sekin tarkottaa??)
Muita muutoksia entiseen verrattuna on myös, että nyt taustakuvan saa valikon taaksekin, joka entisessä mallissa oli hirmuisen tylsä musta vain. Joitain ohjelmaajuttuja oli myös tullut lisää, kuten muistutukset, lehtikioski ja videot. Nykyisin viestejä voi myös laittaa suoraan iPhonesta iPhoneen ”ilmaiseksi” eli verkon yli. Tämä toimii myös iPhone 4:ssa. Mielestäni varsin kätevä toiminta, ja puhelin näyttää suoraan, kenellä on iPhone.

Puhelimellani saa myös kuvattua videota, jota ei edelliselle ompukallani lainkaan voinut tehdä. Tämäkin ominaisuus on jo tullut testattua ja mielestäni puhelin tuottaa ihan kelpolaatuista kuvaa. Olen myös kehittänyt jonkinasteista addiktiota muutamiin peleihin ja ylipäätään pelaamiseen iPhonella. Tämän osasin kyllä jo edellisenkin mallin aikana, mutta valitettavasti se ei loppuaikanaan jaksanut ”vääntää” ihan kaikkea sitä, mitä olisin sen halunnut tekevän. Aion kuitenkin kirjoittaa oman postauksen aiheesta.

Hieman on tullut varusteltua puhelinta tässä muutaman viikon aikana. Itseasiassa ostin jo ennen puhelimen saamista pinkit silikonikuoret puhelimelle. Kuitenkin pakkasista johtuen olen nyt käyttänyt Gollan ”toppapukua” lemmikilleni, jottei toinen tuolla tulipalopakkasessa ihan henkeään heittäisi. haaveilen ompun omista in-ear kuulokkeista, mutta taitaa olla taivaan tosi, etten koskaan raaski sijoittaa 79 euroa pelkkiin kuulokkeisiin. Ehkä ne minun DealExtremesta tilaamani leppäkerttu kuulokkeet (kolme dollaria) välttämättä minulle paremmin kuin hyvin. 😉

Voin vain suositella kaikille tätä puhelinta. Tosin ehkä puhelimella pitää haluta tehdä muutakin kuin vain soittaa ja tekstailla – siihen käyttöön tämä on melkoisen kallis vekotin. Mutta laadusta kannattaa ehdottomasti maksaa ja kannattaa muistaa, että omenoiden arvo säilyy aivan erilailla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>