Yksi lemppari kemppareistani – The Body Shop

Ostan kosmetiikkaani vähän mistä sattuu. Tiettyjä lempparituotteita on kuitenkin vuosien saatossa jo kertynyt. The Body Shop on aina ollut yksi kemppareista, joista on jotakin mukaan tarttunut. Nyt ehkä kuitenkin osaa arvostaa enemmän heidän arvojaan, kuin silloin yläasteikäisenä kun kaupan ensi kertaa löysin. Minusta on tärkeää, että The Body Shop panostaa raaka-aineisiin, jotka ovat ostettu yhteisökaupalla, eli se takaa köyhille pientuottajille oikeudenmukaisen korvauksen. Lisäksi heille ihmisoikeuden ovat iso ja tärkeä asia. The Body Shop on myös kampanjoinut kotiväkivaltaa vastaan.

The Body Shop ei testaa mitään tuotteitaan eläimillä ja he edellyttävät yhteistyöyrityksiltään ympäristönsuojelun huomioon ottamista toiminnassaan. Tämä näkyy mm. siinä että osa muovipulloista on tehty kierrätetystä materiaalista ja pyrkimyksenä on jatkossa saada kaikki muovipullot valmistettua kierrätysmateriaalista. Muovipakkaukset voi myös toimittaa takaisin The Body Shopin myymälään, josta ne toimitetaan uudelleen kierrätykseen. Vähän kuin palauttaisi juomapulloja kauppaan takaisin.

Lisää The Body Shopin periaatteista voi lukea heidän omilta sivuiltaan.

Omiksi lempparituotteikseni on nousseet ehdottomasti C-vitamiini mikrokuorinta. Sillä kasvojen ihosta tulee persikanpehmoinen ja heleä, sekä  tuoksuukin vielä hirmuisen raikkaalle. Bongasin tämän tuotteen itse asiassa joskus jonkun blogin kautta ja sitä oli siinä niin kovasti kehuttu, joten päätin itsekkin sitä kokeilla. Toinen ihanuus on viime keväänä lamseeratut Earth Lovers suihkugeelit. Kaikki neljä tuoksua ovat todella ihanan tuoksuisia. Nyt viimeksi ostin viikuna-rosmariinin tuoksuista, mutta ehkä parhain on kuitenkin sitruuna-timjami.

The Body Shopin vartalovoit ovat myös aivan uskomattoman ihania. Kaipasin pitkään lemppariani mustikantuoksuista vartalovoita. Se oli pitkään poissa tarjonnasta, mutta nyt viikolla käydessäni liikkeessä huomasin, että sitä oli jälleen saatavilla. Kuitenkaan se ei ole ympärivuotisessa tarjonnassa, kuulemma sitä tulee pieni erä näin joulun jälkeen. Toinen hyväntuoksuinen on Moringa, eikä Kirsikkakaan pahalle tuoksu. 😉

Viimeisimmät hankinnat ovat banaanipyrettä sisältävä hiuksia kosteuttava hoitoaine. Myös shampoota on saatava samaan sarjaan. En kuitenkaan ole vielä käytännössä testaillut tuotetta, muuta kuin, että tuoksuu aivan ihanalle. Koska banaani ei sovi ruokavaliooni, niin voin yhtä hyvin hieroa sitä päähäni. 😉 Ostin myös samalla mansikan tuoksuista käsidesiä, sillä olen lopen kyllästänyt niihin viinalta haiseviin versioihin ja Bath & Bodyworksin tuotteita ei toimita Suomeen, niin on tyydyttävä tähän.

The Body Shopilla on myös oma kanta-asiakas ohjelmansa. Liittyminen on ilmaista ja kortin saa heti. Lisäksi saa yllätyslahjakupongin, jonka voi lunastaa seuraavan ostoksen yhteydessä. Puolen vuoden aikana ostokset kartuttavat bonus rahaa, 50 eurosta 5 euroa ja 120 eurosta 10 euroa jne. Joka kuukausi on myös vaihtuvat tarjoukset – tässä kuussa esimerkiksi shampoista, siveltimistä ja kasvojenpuhdistustuotteista -20 prosenttia. Ihan tuntuva alennus siis.

Itseni pitäisi testata joskus The Body Shopin meikkejä, sillä en ole koskaan kokeillut ensimmäistäkään värikosmetiikka tuotetta heiltä. Tämän voisikin ottaa seuraavaksi päämääräksi. Niin ja tietenkin mustikka vartalovoita on ehdottomasti saatava lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>