Karppurilainen á la Hesburger

Käytiin tänään mainonnan uhreina Hesburgerilta hakemassa ruokaa kotiin. Ajattelin testata heidän juuri lanseeraamansa uuden hampurilaisen, joka on kohdennettu vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville. Olen aikaisemmin syönyt burgersalaattia, joka on kyllä oikein oiva veto, varsinkin jos sen ottaa ekstra majoneesilla. Tässä kuitenkin nyt tuomia uudesta tuotteesta:

Hampurilainen pitää sisällään pihvin, cheddar-juustoa, pekonia, salaattia, tomaattia, paprikamajoneesia ja valkosipulikastiketta. Sämpylä on vähähiilihydraattinen, mutta sisältää kuitenkin vehnää. Hiilareita koko hökötyksessä on 11 g.

Hinnasta ensinnäkin; pelkkä hampurilainen maksaa 4,90 € ja ateriana (hampurilainen, minisalaatti ja Coca-Cola Zero) tämä hökötys taisi olla 7,90 €. Ateria ei ensinnäkään tulisi ikinä kysymykseen, sillä en juo kokista. En ensinnäkään sen takia, että se maistuu kamalalle ja toisekseen en juo noita makeutusainelimppareita, sillä ne on käytännössä vettä ja lisäaineita. On siis melkoisen hintava purilaiseksi.

Minä en kyllä nyt voi kehua tätä burgeria, en sitten edes hitusen vertaa. Ehkä se menisi ilman valkosipulikastiketta, mutta olin unohtanut kuinka järkyttävän pahaa se on. Kerran olen yhden salaattini sillä pilannut. Koko hampurilainen ei maistunut millekään muulle kuin tuolle tökötille. Toinen asia on, että pekoni olisi pitänyt kaivella kokonaan pois hampurilaisen sisältä. Nimittäin jostain syystä Hesburgerilla pekoni on aina semmoista kummallista kumimätkyä. En erityisemmin muutenkaan tykkää pekonista sellaisenaan tai hampparin välissä, mutta nuo Hesburgin virityksen ovat kerrassaan kamalia. Eli eipä maksa vaivaa pyytää seuraavalla kerralla hampurilaista ilman pekonia ja tuota valkosipulisoossia. Itse tehdyt ovat huomattavasti parempia ja sisuksiin saa laittaa vain ja ainoastaan sellaisia asioita mistä tykkää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>