Uuden vuoden vastaanottajaiset

Tänä vuonna meillä ei uutta vuotta otettu vastaan mitenkään ihmeellisissä merkeissä. Oltiin molemmat kotona ja nautittiin Canal plussan antimista. 😀 Ei vainenkaan – sen verran oltiin ihmistenilmoilla, että käytiin tapaamassa minun kummityttöäni naapurissa, joka päättikin järjestää viihdettä koko rahan edestä. Vein hänelle tuliaisiksi muumipipareita, sillä tiedän niiden maistuvan lapsen suuhun. Neiti reilu puolitoista vee, keksi kuitenkin, että näillähän voi myös leikkiä ja ei tyytynyt yhtään pipariin, vaan olisi halunnut koko sarjan leikkeihinsä. Sehän ei tietenkään käynyt päinsä. Näin suututtiin minuun, kun ei herunut tarpeeksi herkkuja. Toinen kohtaus saatiin aikaiseksi, kun raketteja alettiin paukutella kuuden aikaan ja tytön isä päästi neidin hetkeksi parvekkeelle katsomaan pommeja. Siihen asti oli hauskaa, kunnes käskettiin nopeasti sisälle, ettei tule kylmä, sillä ihan varsinaisesti ei kesäkeli parvekkeella lasituksesta huolimatta ollut. Aikuisia nauratti ja pikkuneitiä otti kupoliin niin rankasti, että piti ruveta piehtaroimaan ja huutamaan selälleen olohuoneen lattialle. Viimein kelpasi ikkunapaikka tv-tasoltakin rakettien katseluun, kun oli tarpeeksi saanut huutaa. Suloinen lapsonen. <3

Tultiin kotiin ja ajateltiin käydä paukuttelemassa osa meidän vähäisistä raketeista. Tai no varsinaisesti ne ei ehkä ole ihan raketteja vaan jotakin maapörriäisiä, sillä minusta niitä pieniä on kivempia poksutella. Isännälle ei niin väliä ole, vaikkei yhtään pommia olisikaan.

Tänäkin vuonna mentiin rakettiemme kanssa läheisen koulun kentällä, sillä siellä ei ainakaan talot ja autot ole vaarassa, vaikkei ihan oikeaan suuntaan pommit menisikään. Melkoinen metakka oli kyllä koko ajan – tuntui kuin olisi sota syttynyt, sillä sen verran ravakasti rysähteli.

Myöhemmin illalla käytiin vielä isin kanssa poksuttelemassa loput omat ja isin raketit (hänellä jopa oli ihan oikeita raketteja) samaisella paikalla. Samalla saatiin joltakin poikaporukalta melkoinen uuden vuoden rakettishow. Ei varmasti ollut ihan halpoja paukkuja ne. Onneksi satuttiin samaan aikaan, niin saatiinpahan koko rahan edestä.

Onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2012 kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>