Iso-Arska <3

Läheisimmät ihmiseni tietävät, että olen ollut lapsesta asti suuri Arnold Schwarzenegger (edelleenkin minun on tarkistettava nimen oikein kirjoitus :D) -fani. Varmaan ensimmäisiä Arska-elokuviani olivat Lastentarhan kyttä ja Commando. Näistä siirryin sitten Terminaattoreiden viitoittamalle tielle.

Hyllystä löytyy myös pienen kokoelman verran Arskaa. Valitettavasti näistä elokuvista pääsee nauttimaan hyvin harvoin, sillä jostain syystä kukaan läheisistäni ei koskaan ole suostuvainen näitä elokuvia kanssani katsomaan. Oikeastaan asiasta on jo tullut vitsi perhepiirissä ja minulle lähinnä nauretaan Arska fanitukseni kanssa. Myönnettäköön, että ensimmäiset elokuvat, kuten Hercules New Yorkissa, jossa Arska ei edes itse puhu (ei rassu osannut vielä englantia tuota leffaa tehdessään) ja Conan barbaari ovat ihan kaameita. Mutta olen nähnyt myös ne! Vieläkään minusta ei ole häpeällistä myöntää syvää ihailuani tuota kuvernöörinäkin vaikuttavaa henkilöä kohtaan. Jos voisin valita, niin siinä olisi näyttelijä, jonka haluaisin tavata face-to-face (tai ehkä pitäisi hieman miettiä Bruce Willisin ja Arskan välillä, muttei siitä sen enempää… ;)).

Syy, miksi nyt tästä aiheesta kirjoitan, on että juuri katsottiin uusin terminaattori elokuva – Terminator Salvation. Elokuvana oli todella hyvällä ja erikoistehosteissa ei oltu säästelty. Ajattelin, ettei Arskaa tässä terminaattorissa enää nähtäisi, mutta olin väärässä! Loppuhuipennuksen aikaan Arska rämähtää oven läpi ilkosillaan! Tai siis niin minä luulin, että se oli Arska – todellisuudessa se oli tietokoneella tehty mallinnus vanhasta Terminaattorista. 🙁 Tähän johtopäätökseen tulin, sillä Arskaa ei mainittu lopputeksteissä, eikä lainkaan IMDB:ssä myöskään.  Onneksi tämä nyt ei kuitenkaan pilannut koko elokuva elämystä. 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=owrEMGg4x3M[/youtube]

Tästä voi katsella hieman esimakua elokuvasta. Ja jos nyt yhtään on jaksanut keskittyä aikaisempiin Terminaatoreihin, niin kannattaa tämäkin vilkaista. Elokuva oli erilainen kuin aikaisemmat, sillä tämä ei sijoittunut tähän päivään, vaan oikeasti tulevaisuuteen. Ehkä kuitenkin Arska olisi ollut parempi terminaattori kuin Sam Worthington…. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>