iHerbin lempilapset

Lupasin jossakin postauksessani kertoilla omista tilaamista iHerbin tuotteista, jotka olen kokenut superhyviksi. En laita enää kuvaa tuotteesta tähän vaan suoraan linkin iHerbin sivuille, josta sen voi vaikka kätevästi tilata itselleen. 🙂 Vielä muistutukseksi, että jos ensimmäistä kertaa tilaa, niin koodilla UTI575 saa 5 dollaria alennusta ensimmäisestä paketista. 🙂

Ensinnäkin aivan ykkösjutuiksi ovat osoittautuneet pakastekuivatut hedelmät. Näitä voisi rouskutella ihan paljaaltaalkin, mutta yleensä hurautan ruokalusikallisen näitä maustamattoman jogurtin seuraksi. Näissä on ihana ja rapea rakenne, joten kannattaa aina huolehtia pussi huolellisesti kiinni, jotteivat imisi itseensä kosteutta.

Olen rakastunut kanelin makuiseen hammastahnaan. Tämä ihanuus maistuu vahvasti kanelille ja sisältää vielä huiman prosentin xylitoliakin. Oi miksei tätä voi saada lähimarketistakin? 🙂

Kookosöljy on minulle uusi tuttavuus. Olen lukenut paljon sen hyödyistä niin ulkoisesti kuin sisäisestikin käytettynä. Itse olen käyttänyt omaa öljyäni vain leivontaan, sillä hieman siitä kookoksen maku paistaa läpi, niin leivonnaisissa tämä ei niin haittaa. Periaatteessa sitä voisi käyttää ihan voin korviikkeena kaukessa. Huoneen lämmössä öljy on jähmeää, mutta koska säilytän omaani uunin päällä olevassa kaapissa, pysyy se koko ajan juoksevana. Suosittelen lämpoimästi kokeilemaan ja ehdottomasti hankkimaan öljyn luomuna ja neitsyt puristettuna, niin saa varmasti kunnollista ja hyvälaatuista. (Suomen kaupoissa tämä eväs on aika kallista, helposti maksaa puoli litraa 20 euroa…. Onneksi sitä saa Suomen rajojejn ulkopuolelta huomattavasti edullisempaan hintaa. ;))

Karitevoi on aivan ihana talvi- ja ongelmaihon pelastaja! Olen etupäässä käyttänyt tätä kuiviin jalkapohjiin, mutta se silottaa ihon kyllä hetkessä. Tuoksu ei ole, noh sanoisinko sen olevan pahanhajuista hajutonta… 😀 Mutta kerrassaan toimiva tuote. Tämä on puhdas luonnon tuote, eikä siihen ole lisätty mitään. Tätä voi käyttää myös lasten ja vauvojen ihon hoitoon.

Kookoskuorinta on ollut myös joka pennin väärti. Vaikkakin se on tarkoitettu vain kasvoille, olen käyttänyt sitä koko vartalon kuorintaan, sillä purkki on niin riittoisa, että kasvoille se riittäisi todella pitkäksi aikaa.

Osa uusimmista tuotteista on vielä testaamatta – kuten uudet suklaat on vielä maistamatta, enkä ole siivousliinojakaan vielä ehtinyt testaamaan. Tässä kuitenkin tällä hetkellä omat parhaustuotteeni, joita varmasti tilaan aina uudelleen ja uudelleen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>