iHerb paketti – taas

Tämän pakaetin tilasin itse asiassa samaan aikaan kuin edellisenkin iHerb postauksen paketin. Toimituksessa meni kuitenkin melkein viikon verran pidempään. On tämäkin paketti kotona ollut jo viime viikon loppupuolelta asti, mutta on vain ollut välissä muuta kirjoitettavaa ja en ole paketista ehtinyt vielä kirjoittamaan. Tosin hyvä juttuhan tässä on, että nyt olen jo ehtinyt testatakin osaa tuotteista tästä paketista. (Ajattelinkin, että pitäisi kirjoittaa sellainen yhteenveto postaus huipuiksi ja hyviksi havaituista tuotteista myöhemmin).

Tämän paketin paras ostos on ehdottomasti karitevoi eli shea butter. Aivan mainio luonnontuote, jota varsinkin kuivaihoisen tai allergisen tulisi käyttää.

Karitevoi suojaa ihoa ympäristön ja vapaiden radikaalien haittavaikutuksilta. Se sisältää A, E ja F -vitamiineja sekä rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa. Se sisältää myös flavonoideja, jotka suojaavat ihoa haitallisilta UV-säteiltä ja joilla on lisäksi antimikrobiaalisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Karitevoi sopii hyvin myös allergiselle, atooppiselle tai psoriaattiselle iholle.

Näin kertoo Skinorganics karitevoista. Itse olen käyttänyt tuotetta kuiviin jalkapohjiin ja muutaman käyttökerran jälkeen ne alkavat muistuttaa pehmeydellään vauvanpyllyä. 🙂 Tuoksu on mieto, mutta ei kyllä mikään erityisen hyvä. Yleensäkin nämä oikeasti luonnonkosmetiikkaa olevat tuotteet tuoksuvat/haisevat pahalle. Jos karitevoita jostakin ostaa, kannattaa varmistua, että se on todella aitoa – 100 prosenttista karitevoita, sillä samalla nimellä myydään herraties mitä. Esimerkiksi Bodyshopin body butter shea ei ole aitoa, vaan sisältää muutakin kuin karitevoita. Paketista ja koostumuksesta sen yleensä huomaa. Aito tavara on kovaa ja lämpiää sormien välissä, eikä lainkaan ”rasva- tai voidemaista”. Pakkauksessa on myös merkintä 100% natural tai muuta vastaavaa. Aina ei voi olla varma muuta kuin ostamalla luotettavaa merkkiä tai kokeilemalla.

Tilasin myös edellisen kerran suklaakuorinnalle (aivan loistava mikrokuorinta btw) kaveriksi minttua sisältävän raikastavan kasvonaamion. Vielä en ole ehtinyt sitä kokeilemaan, mutta seuraavana saunailtana ehdottomasti. Pakettiin pakeni myös 100 % luonnontuote, nimittäin bambusta tehtyjä kasvojen pesusieniä, sekä ihmeliinoja siivousta varten. Liinojen tulisi olla jotenkin erityisen likaa ja vettä imeviä ja niitä voi pestä uudelleen käyttöä varten pesukoneessa. Paketissa ei tosin mainita, että missä lämpötilassa – katsotaan mitä jää jäjelle, kun ne valkopyykkiin surautan. 😀

Tilasin myös vaahtokarkki dippiä (samaa kuin viime kertainen toffee dippi), joka on kaloriton, sokeriton ja mitä vielä…. Lisäaineeton se ei ainakaan ole. 😀 Voi olla, että nämä sötkötykset ei kovin hyvin uppoa, mutta ainahan sitä kokeilla voi.

Huomenna on itsenäisyyspäivä ja sen kulkuun tulen varmasti vielä palaamaan, sillä mukavaa ohjelmaa on suunniteltu koko päiväksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>