Eyeslipsface – E.l.f

Olen aikaisemminkin kirjoittanut Eyeslipsface -verkkokaupasta. Olen tilannut Brittien kaupasta useita kertoja. Jenkkikaupassa olisi edullisempaa ja suurempi valikoima, mutteivat he harmikseni toimita Suomeen asti järkevillä postikuluilla. Viime viikolla jätin E.l.f:lle jälleen tilauksen, sillä heillä oli -40 %. Tosin piti saada kasaan 30 punnan tilaus ja heidän hinnoillaan se tuotti todella tuskaa.

Keräilinkin koriini lähinnä Studio linjan tuotteita, jotka ovat laadukkaampia ja kalliimpia, kuin tavallisen linjan tuotteet. Hinnalla ei ole nekään pilattu, sillä taisivat kaikki olla 3,5 puntaa kappale. Olen viime aikoina viehtynyt voidemaisiin luomiväreihin, vaikka olen tähän asti ollut niitä vastaan. Kuitenkin näyttäisi nyt siltä, että ne pysyvät paremmin minun luomillani, ja niitä on kyllä helppo levitelläkin. Tilasinkin kaksi voidemaista luomiväriä, sävyiltään eggplant ja smoke. Lisäksi tilasin kaksi kynää, joissa on toisessa päässä liner (kynämainen, muttei tarvitse teroittaa, vaan se kierretään ulos hylsystä) ja toisessa päässä kynämainen voidemainen luomivärit. Näistä valkkasin vihreille silmille sopivat sävyt, eli plum ja green moss. Tänä aamuna kokeilin tuota luumun sävyä ja ihastuin ikihyviksi. Kynä oli tarkka ja luomiväri levittyi upeasti. Meikin tekeminen oli myös nopeaa, joka on minulle tärkeää, sillä varsinkaan aamuisin ei siihen ole aikaa tuhlattavaksi.

Ajattelin myös kokeilla oikeaa jauhemaista mineraalimeikkivoidetta. Tilasinkin purkin sitä ja kabuki sudin, jonka satuin löytämään vielä ihanan pinkkinä. 🙂 Täytyy ehkä harjoitella tuon käyttöä, sillä en ole aikaisemmin tuollaiseen purkkiin edes koskenut. BareMinerals aloituspakkauksesta olen tosin joskus haaveillut.

Uudeksi lempparikseni osoittautui myös matta huulipuna, joka on niin ollen pakattu kynämaisesti kierrettävään hylsyyn. Pysyy superhyvin huulilla ja väri oli luonnollinen (tosin sävy oli natural :D). Tämän testasin myös tänään ja varmasti pääsee uudelleen tilaukseenkin.

Paketin täytteeksi löysivät tiensä myös metsänvihreä jauhemainen luomiväripirmenttu ja oliivinvärinen voidemainen rajausväri. Molemmissa tuli sudit mukana, mutta eivät kyllä kovin hääveiltä sudeilta vaikuttaneet. Onneksi on itselläni kunnon sutivalikoima. Kannattaa oikeastikkin panostaa laadukkaisiin penseleihin ja putsata ne säännöllisesti marseillesaippualla, niin niiden käyttöikä pitenee.

Suosittelen testaamaan tämän verkkokaupan antia edullisten hintojen ja todella hyvän laadun takia! Maksaminen luonnistui kätevästi myös VisaElectronilla, vaikka aikaisemmin se on tökkinyt. Toimitus on myös nopeaa – yleensä paketti on kotona alle viikossa ja postikulut ovat muistaakseni vain 3,5 puntaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>