1. joulukuuta

Nyt on oikeasti joulukuu alkanut ja luvan kanssa voi ruveta levittelemään joulukoristeita ympäri asuntoa. Viikonloppuna täytyy käydä etsimässä varastosta tykötarpeet ja testata jouluvalojen toimivuus. 🙂 Jotain uusiakin varmaan joutuu vielä ostamaan, kuten kuusen latvatähden, sillä muistelen, ettei siinä hirveästi henki pihissyt.

Haluaisin vielä muistuttaa joulukalenterista, johon pääsee sivun oikeassa laidassa olevasta kuvakkeesta, mutta myös suoraan tästä. Kiitokset tästä hienosta kalenterista kuuluu isännälle. <3 Minua ainakin viihdytti ensimmäisen päivän luukun sisältö, vaikka täällä ei ehkä ihan noin jouluista vielä olekkaan. Pihalla ei ole edes lunta… 🙁

Innoissani avasin tänään ensimmäisen luukun myös paperiversioisesta jouulukalenterista. Sain nimittäin Mauri Kunnaksen jouluaiheiden kalenterin. Luukun takaa paljastui Ville tonttu poron kanssa. Onneksi olen vielä niin lapsenmielinen, että jaksan innostua tälläisistäkin asioista. 😉

Tässäpä asiani lyhykäisyydessään nyt – tarkoitus oli pidemmin kirjoittaa muutamasta muusta aiheesta, mutta kello käy ja töihin on jouduttava.

Ihanaa joulunodotusta kaikille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>