Paketillinen kynsitarroja

Tilasin Amazonista paketillisen kynsitarroja, enkä vain mitä tahansa pakettia, vaan sellaisen, joka sisältää 50 arkkia tarroja liimattavaksi seiniin. Vihdoinkin ei tarvitse pihtailla tarrojen kanssa, kun en tähän asti ole niitä raaskinut kauheasti tuhlata, sillä ovat sen verran hinnakkaita Suomessa.

Tässä paketti kokonaisuudessaan. Hieman oli postin käsittelyssä kärsinyt, mutta perille tuli kuitenkin. 🙂

Tarrat ovat etupäässä kukkia – tottta puhuakseni, en vielä edes käynyt koko läjää läpikään. 😀 Nämä siis maksoivat posteineen päivineen n. 15 euroa. Jokainen voi itse laskea paljonko hintaa yhdelle arkille tällöin jää. Harmikseni tajusin vasta tilattuani, että olisi ollut järkevää katsoa saman myyjän kaikki tuotteet, sillä olisin näin voinut säästää posteissa. Noh, ensi kerralla sitten. Nimittäin O.P.I.:n Muppet lakat houkuttelevat Amazonissa huomattavasti edullisemmalla hinnallaan. Viikonloppuna täytyy askarrella kivat pikkujoulukynnet näillä uusilla tarvikkeilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>