Uusin iHerbin tilaus

Torstaina tuli myös iHerbin paketti kynsileimasin lisäksi. Itse asiassa odotin kahta pakettia iHerbiltä, sillä kaikki ei mahtunut mitenkään samaan pakettiin. Kummallista kyllä tilasin ne samaan aikaan, mutta toinen vasta löysi tiensä kotiin. Tosin ei tainnu tulla shipped out viestitkään samana päivänä. Muutenkin tuli hirmuisen nopeasti tämä paketti. Ei nimittäin tainnut mennä kuin viisi päivää. Yleensä on kuitenkin ainakin sen viikon odotuttanut.

Tällä kertaa tilailin etupäässä syötäviä juttuja. Löysin nimittäin suklaat sivustolta! En ollut aikaisemmin ollenkaan tajunnut, että sieltä saa myös suklaata. Ostin herkuteltavaksi karpalo ja mustikka suklaata – molemmissa kaakaoprosentti 72. Paketeissa oli ihania elukoitten kuvia. Lisäksi tilasin herkuttelua varten toffeedippiä, joka on sokeritonta ja käytännössä kaloritontakin… En kovin tarkkaan uskaltanut tuoteselostetta lueskella, taitaa olla täynnä pelkkiä lisäaineita. Arvelin kuitenkin maistaa pakastemarjojen (lue: vadelmien) kanssa. Viime aikoina on meillä syöty vadelmia pussitolkulla jo siinä määrin, että noro odottaa varmaan jossain kulman takana….

Vitamiiniporetabletit tipahtivat ostoskoriin lähinnä sen takia, että maksoivat dollarin. Oikea hinta oli jotain 7 dollarin paikkeilla, niin tuskin ihan turhakkeita ovat? Tilasin myös 100% luomu kookosvoita, sillä arvelin testailla sitä kuiviin jalkapohjiini. Kookos kun tunnetusti hyvin kosteuttavaa. Ostin myös kookosta sisältävän kasvokuorinnan. Teepaketti eksyi mukaan lähinnä laatikon täytteeksi, kun ei sitä vajaata pakettia (alle 4 lbs) kehtaa tilata, kun sama postitusmaksu kuitenkin on. Luomu kurpitsansiemenet ovat taivaallisia leivän seassa ja liian kalliita minun kukkarolle Suomen kaupoissa, joten päädyin tilaamaan niitä pussillisen tuolta, sillä pussi taisi maksaa jotain kahden dollarin paikkeilla. Herneproteiini on kaupan päällinen, eikä minulla ole harmainta aavistustakaan mihinkä sitä laittaisin. Vaniljan makuista se on ja makeuttamatonta. Täytyy varmaan kokeilla vaikka aamujogurtin kanssa. Tarkoitus olisi kai tuosta joku pirtelö värkätä, mutta minun kehonrakennus on ehkä hieman erilaista kuin se, mihin tuota voisi käyttää… 😉

Rohkaistuin tilaamaan myös elämäni ensimmäisen mineraali luomivärin. Sen pitäisi olla parabeenitön ja täyttä luonnon ainesta. Purkkia olen vasta tuijotellut, enkä ole lainkaan uskaltanut sitä kokeilla. Vähän skeptisesti suhtaudun siihen, että se kestäisi luomilla hyvin ja olisi ”syvän” väristä. Taidan huijata itseäni ja laittaa alle rakasta MAC:n paint pottia, joka saa kaikki halpiskin luomivärit hehkumaan. 😉

Loppuu on pakko laittaa ihanan kappaleen musiikkivideo, joka saattaa soida meillä jonkin kerran tässä lähi aikoina….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j5dFe-WKuPs[/youtube]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>