Posti toi paketin – Kynsileimasin

Kerroinkin aikaisemmin, että viime viikonloppuna törmäsin markkinoilla kynsileimasimeen, jota sitten tutkiskelin netistä tarkemmin. Tilailinkin kyseisen tuotteen tuolloin ja eilen se matkasi luokseni.

Oma pakettini on tilattu MyBeauty verkkokaupasta. Paketteja on tarjolla erilaisia ja uusia kuviolevyjä saa tilattua myös muualtakin. Omassa paketissani on kolme eriväristä kynsilakkaa: vaaleanpunainen, valkoinen ja musta. Näitä lakkoja ei kannata käyttää koko kynnen lakkaamiseen, sillä vain näillä erikoislakoilla voi tehdä kynsiin kuvioita. Pakkauksessa on myös kaksi kuviolevyä, itse leimasin ja skrapa, jolla poistetaan ylimääräinen lakka kuviolevyltä. Lisäksi paketissa oli mukana purkillinen erivärisiä strasseja, joilla voi koristella myös kynsiä.

 Idea on siis, että kynsilakalla peitetään yksi kuvio kuviolevyltä, tämän jälkeen vetäistään nopeasti skrapalla ylimääräinen lakka pois ja painetaan leimasin kuvion päälle. Tämän jälkeen leimasin painetaan kynteen. Kuvio kiinnitetään tavallisella värittömällä kynsilakalla.  Täytyy olla todella ripeä, ettei lakka ehdi kuivua. Voin kertoa, että hieman on harjoiteltava ja itselläni meinasi kertakaikkisesti eilen illalla usko loppua, kun kokeilin leimasinta. Onneksi rakas isäntäni tuli rauhoittelemaan ja sittenpä kuviot lopulta onnistuivatkin – tosin siinä vaiheessa olin ehtinyt tuhria sormet, collegehousut ja yhden Aku Ankan kynsilakoillani…. 😀 Kuvioita voi painaa myös tavallisen kynsilakan päälle, mutta taidan vielä harjoitella puuhaa, ennen kuin kokeilen kynsilakan päälle, sillä sen verta monta kertaa eilen piti kynsilakan poistoaineella pilalle menneitä kuvioita hinkata. Työvälineet (skrapa ja levyt) täytyy myös aina putsata kynsilakan poistoaineella välittömästi kuvioinnin jälkeen. Leimasimen tyynylle riittää vesipesu – eikä siihen oikeastaan edes tartu lakka, sillä sen tarkoitus on vain siirtää kuva kynnelle.

Kuvat kestävät kynsissä hyvänä yli viikon verran. Varsinkin jos välillä lisää päällyslakkaa. Voin kyllä suositella tätä kynsien koristelua kaikille, jos vaan yhtään tykkää näperrellä. Ajaa ohi jopa halkeilevista lakoista, jotka on tähän asti olleet ehdottomia lemppareitani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>