Tänään meillä alkoi joulu

Eilen illalla iltavuorosta tullessani meinasin sydänkohtauksen saada astuessani sisään eteiseemme. Isäntä oli viritellyt uudet vilkkuvat moniväriset jouluvalot eteisen lampusta roikkumaan, niin jotta melkein suuhun tulivat kun oven avasi. 😀 Ajatus oli ihana ja kardioversioltakin säästyttiin. 😀 Tänään viriteltiin sitten valot meidän keittiön ikkunaan, jossa ne vilkkuvana saavat ilahduttaa muitakin pihan immeisiä.

Tänään muutti meille myös ensimmäinen joulukukka – nimittäin minikokoinen joulutähti. Olen ihan heikkona noihin pikkuruisiin joulutähtiin, vaikka edullisemmin saisi täysi kokoisenkin. Toivottavasti tämä kukkanen ei pudota kaikkia lehtiään ihan ensi tilassa, kuten viime vuotiselle kävi. Tosin ajattelin ostaa noita valkoisena vielä muutaman lähempänä joulua omaksi ilokseni, sillä arvelen, etteivät kukkaset isännän silmään mitenkään erityiseltä näytä. 😉

Joulutähti on ehdottomasti mun lemppari joulukukka. Hyasinttien haju käy mun henkeen niin paljon, etten niitä halua kotiini haisemaan. Amaryllikset ovat myös ihania, mutta jostain kumman syystä ne ei minulla ikinä ehdi aueta ennen aattoa. Huomaa minikokoinen piparimuotti roikkumassa kukan koristeena. Tästä pääsenkin kätevästi aasinsiltana siihen, että ostin tänään kaksi Muumipipari muottia. Ajattelin kuitenkin tehdä pipareita pikkuisen satsin jouluksi, että voin niitä glögin/höög veinin ja homejuuston kanssa nauttia. Leikkelin myös jo pikkuisen joulutonttuja kartongista laitettavaksi ikkunoihin…. Pikkuhiljaa voi aloitella jo joulun laittamisen, vaikka koristeita kuulemma ei saa laittaa ennen ensimmäistä päivää…. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>