Uusi sohva

Olen vihdoinkin tyytyväinen meidän kotiin! Niin, siis tässähän on asuttu kohta vuosi, mutta nyt tämä alkaa vihdoin näyttää sellaiselta, mitä haluan. Sisustaminen on lempi puuhaani, mutta koska edulliset sisustuskaupat (lue: Ikea) sijaitsevat hillittömän kaukana, on minun tyydyttettävä sisustushimoni usein vain haaveilemalla asioista. Tänä syksynä kuitenkin päätettiin, että vanha sohva saa kyytiä. Ei siinä muuta vikaa ollut, kuin ettei se kertakaikkiaan istunut minun unelmien olkkariin. Olen nimittäin sitä mieltä, ettei sohva missään nimessä ole istumista varten – sohvalla kuuluu löhötä. Halusin sellainen massiivisen kulmadivaanin, jossa olisi leveä istuinsyvyys. Voihan toki tälläkin sohvalla istua, mutta siinä tapauksessa on kökötettävä sohvan reunalla.

Uusi sohva vaati hieman järjestelyjä. Tällä tarkoitan huonekalujen siirtelemistä nurkasta toiseen – voitte vain kuvitella kuinka iloinen isäntä oli tästä uutisesta. 😀 Varsinkin kun ensin näytti siltä, että meidän pitää siirrellä huonekaluja vähän useampaan otteeseen… Siis paikkojahan ei missään nimessä kannata mitata. 😉 Onneksi tyydyttävä ratkaisu syntyi sentään kerralla. Olkkari ei ehkä enää näytä niin tilavalta ja avaralta, mutta ainakin siellä on mukava olla.

Sohva on peräisin Sotkasta ja se oli hyvässä tarjouksessa viime kuun loppun asti. Värejä oli valittavana kaksi ja päädyttiin mustanharmaaseen, sillä toinen vaihtoehto olisi ollut epämääräisen värinen ruskea, joka ei oikein ollut tumma tai vaalea. Ensin mietin, että tumman värinsä puolesta tätä sohvaa saa varmaan olla imuroimassa melkeinpäivittäin, kun siinä näkyy kaikki, mutta onneksi asia ei olekkaan ihan niin. Ilmeisesti kangas on niin hyvälaatuista, ettei siihen tartu nukkaa ja nöyhtää. Sohva ei ole levitettä, mutta yksi ihminen siinä kyllä yönsä satunnaisesti nukkuu varmasti ihan mukavasti. Itse en ole edes päikkäreitä ehtinyt vielä koenukkumaan sohvalla.

Loppuun vielä mainintana, että huomenna on ohjelmassa Savolaisten markkinat Kuopiohallissa ja sen jälkeen torille ihmettelemään joulunavajaisia! Innostuin myös tässä eilen huovuttamaan, niin varmaan täytyy hieman tarvikkeita sitä varten noutaa Tiimarista. Näistä asioista kuitenkin myöhemmin lisää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>