Koukussa iHerbin tuotteisiin

Jälleen kerran tipahti minulle postilaatikosta uusi paketti iHerbistä. Olen kertakaikkisen tyytyväinen heidän tuotteisiinsa – kaikki ovat olleet erinomaisia laadultaan. Ja toimitus on hintaansa nähden (6 dollaria) nopeaa, tavarat ovat perillä reilussa viikossa. Eikä koskaan ole mitään rikkoontunut tilatessani, vaikka lasipurkkejakin on ollut mukana. Tällä kertaa kokeilin uusia tuotteita. Tilasin ensimmäistä kertaa lisäravinteita iHerbistä, mutta koska niitä on kehuttu niin erinomaisiksi, niin itsekkin rohkaistuin. Tilasin kalkkia ja kalkki, magnesium & sinkki valmistetta. Hinnat olivat jälleen kerran yli puolet edullisempia kuin Suomen apteekissa tai luontaistuotekaupoissa. Maksoin kalkkipurkistani alle neljä dollaria.

Tällä kertaa ostoskoriin tipahti myös alumiinitonta, parabeenitonta ja hajusteetonta deodoranttisuihketta, joka on kaikenlisäksi valmistettu vain luonnonaineksista. Ostin myös pyykinpesu”tabletteja”, jotka tuoksuvat laventelille. Myös nämä ovat luontoa kuormittamattomia ja ekologisesti tehtyjä. 24 tablettia maksoi reilut 7 dollaria, mutta orgaaniset pesuaineet on kyllä tuhottoman kalliita Suomessakin. Haluaisin kokeilla myös tiskiainetta, mutta on niin iso pullo, että siihen pakettiin ei paljon muuta mahtuisi. 🙁

Ostin myös kanelin makuista hammastahnaa. En ole vielä kokeillut, sillä vaaleanpunainen Pepsodenttini on minulle niin rakas, etten voi käyttää välillä muuta. 😀 Suosittelen muuten sitäkin hammastahnaa, varsinkin jos voimakkaan makuiset hammastahnat saavat silmäsi vuotamaan ja yökkäysrefleksin aikaiseksi. Tämä ihanuus ei nimittäin vaahtoa hirmuisesti ja ei ole kovin voimakkaan makuinen. Hamppitahna on siis Pepsodent Hap mineral ja vaaleanpuna-hopeinen on purtilo.

Löysin myös iHerbin kätköistä orgaanisen huulirasvan, joka sisältää 40 prosenttia luomu shea butteria. Tykkään sheavoista iholla, joten uskoisin sen tekevän myös huulista pehmoiset. Vanilja huulirasva kuvassa on iHerbin ilmaistuote, joita voi tilata yhden per tilaus. En ollut tämmöistä mahdollisuutta aikaisemmin edes tajunnut. Ilmaiset tuotteet  löytyvät täältä. Kannattaa myös aina katsoa Super Speciaalit, sieltä voi tehdä löytöjä.

Testiin pääse myös marja-granaattiomena juomajauhe, joka sisältää paljon antioksidantteja ja on makeutettu xylitolilla ja stevialla, eikä sillä kamalalla aspartaamilla, joka muuttuu elimistössä formaldehydiksi. Joten en kauheasti tykkää siitä aineesta. Tosin alkoholikin muuttuu tuoksi samaksi aineeksi elimistössä, mutta sitä kuluu huomattavasti harvemmin kuin makeutusaineita (ainakin minun elämässäni). Yksi jauhe pussi siis sekoitetaan puoleen litraan vettä ja nautiskellaan. Täytyy kokeilla tätä ensi tilassa, sillä makuvaihtoehtoja oli muitakin. Ehkä tästä löytyisi hyvä mehun korvike minulle. 🙂

Tämmöistä tällä kertaa – nyt siirryn elvyttävään Lusikka soppaani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>