Marraskuu – lupa aloittaa jouluhöösäys

Koska on jo marraskuu, voin julkisesti tunnustaa askarrelleeni ULKOvalot parvekkeelle, siis ei jouluvaloja, vaan ULKOvalot. Olen erityisen kiintynyt noihin palleroisiin, jotka viime vuonna Prismasta löysin.

Valojen lisäksi parvekkeella kiikkuu kaksi lyhtyä, joista varsinkin toiseen olen kovasti kiintynyt ja mielelläni haluaisin, että molemmat olisivat samanlaisia – nimittäin oikean tallilyhdyn näköisiä. Juuri niitä, mitä tontut kantelevat joulun alla kulkiessaan kuikkimassa ikkunoista, ovatko lapset olleet kilttejä. Täytyykin nyt ruveta extrakiltiksi, jotta joulupukki toisi paljon lahjoja!

Rakastan kynttilöitä (as if en ole sitä koskaan maininnut :D). Ja olen ihan innoissani näistä pimeistä illoista – varsinkin kun voi jo neljän aikaan sytyttää kynttilöitä. Vielä jos sattuu olemaan tuoksuvia kynttilöitä, niin aina parempi. 🙂 Isillä on tapana sanoa, että poltan seteleitä, kun levittelen asunnon täyteen kynttilöitä. Onneksi tuo lysti ei nyt ihan tolkuttoman hintaista ole. Onneksi Ikea tulee pian Kuopioon, niin voin sieltä käydä hamstraamassa ihania ja edullisia kynttilöitä. Kuvan violetit pilari kynttilät on nimittäin juurikin Ikeasta. Punaisia versioita säästelen joulua varten.

Olen hirmuisen huono kirppareiden kiertäjä – tai en huono, viihdyn siellä kyllä, mutta en koskaan löydä mitään. Tai ainakin kuvittelen niin. Nyt kuitenkin onnisti, kun maanantai piipahdin viereisellä kirpparilla kirjastossa käydessäni, bongasin tämän kauniin käsilaukku yksilön itkemästä yksin hyllynpäädystä. En voinut muuta kuin korjata orvon yksilön talteen ja hellään huomaani. Onneksi ostos oli naurettavan edullinen, niin isännällekään ei aiheutunut ylimääräisiä harmaita hiuksia (joita kummasta tulee samaa tahtia minun laukkujeni kanssa – en voi käsittää… :D). Tämä kunokainen maksoi nimittäin vain 1,50 euroa ja on ehdottomasti juuri sitä, mitä olen jo pitkään kaivannut. Ehkä jatkossa voisin käydä kirppareilla hieman useammin kuin kerran puolessa vuodessa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>