Viikonloppu Helsingissä

Ihan virallisesti en kyllä koko viikonloppua viettänyt Helsingissä, vain ensimmäisen yön. Perjantai aamuna ajeltiin isin kanssa Vantaalle, josta loikkasin lähijunaan. Helsingin rautatieasemalta löysin Lauran ja mentiin hieman ostoksille. Päälimmäisenä kohteena oli tietenkin Stokkan herkku! Nomnom! Miksei meillä ole täällä yhtään ainutta kauppaa, jossa olisi sellainen valikoima kuin tuolla? Äärimmäisen viehättynyt olin luomu osastoon. Kauppaan oli remontin yhteydessä tehty osio, josta sai luomuna käytännössä kaikkea. Osa oli tietenkin kallista, mutta myös edullisia ostoksia oli joukossa. Muutenkin on luomun hinta viime aikoina tullut alaspäin, johtuen varmaan kysynnän kasvusta ja tarjonnan laajentumisesta. Silti ollaan vielä täällä peräpohjolassa ihan lapsen kengissä luomun kanssa.

Mukaan tarttuiluomu osastolta espanjalainen luomusiideri iltajuomaksi. Olen tuota katsellut joskus aikaisemmin, mutta maistamatta on jäänyt. Ihan kivan makuista tavaraa oli. Kuivaa, muttei kuitenkaan ihan rutikuivaa.

Taaperrettiin hotelillille Mikonkadulle. Täytyy kyllä sanoa, etten koskaan ole ollut noin hienossa hotellissa! Neljäntähden hotelli tarjosi meille aamutossuista lähtien palvelua. Talo tarjosi myös ilmaiset teet, kahvit ja kaakaot huoneessa.

 Me oltiin tietenkin oltu hirmuisen fiksuja ja varattu huone ihan sikamaisen halpaan hintaan netistä. 😀

Kylpyhuoneessa oli sellaiset kivat pikkupullot, mitä ei enää näe koskaan missään hotellissa. Käytävältä olisi voinut hakea jääpalakoneesta jääpaloja huoneessa olevaan jääpala astiaan. Oli tosiaan asiat ihan viimoisen päälle. Kylppärissä oli myös amme – harmi vain että kylpysuola jäi kotiin. 🙁

Hieman virkistäydyttiin ja mentiin syömään viereiseen Maya ravintolaan. Onneksi saatiin pöytä heti, vaikka olikin perjantai alkuilta. Ruoka oli ihanaa – alkuun syötiin friteerattuja tiikeriravunpyrstöjä avokadodipillä ja juustolla täytettyjä jalapenoja. Pääruuaksi tilattiin kasvis-vuohenjuustotortilloja. Jälkiruokaan ei enää jäänyt aikaa – eikä kyllä tilaakaan. Paikka oli nimittäin tupaten täysi ja ruokien saaminen kesti jonkin aikaa, ei kuitenkaan kohtuuttoman pitkään.

Seuraavaksi meillä oli suunta kohti Hartwall areenaa ja Britney Spearsia! Elämäni ensimmäinen iso areena konsertti. Valitettavasti sieltä minulla ei ole ainuttakaan kuvaa, sillä jätin kameran kotiin, kun ohjeissa kiellettiin kaikki tallentamisvälineet. Ilmeisesti tämä ei kuitenkaan kameraa koskenut, sillä yhdellä jos toisellakin oli kamerat mukana konsertissa ja niitä myös ahkerasti käyttivät.

Lämppärinä oli ensin joku DJ, joka huusi enemmän kuin soitti musiikkia. Suorastaan ärsyttävää oli. Olisi vain soittanut musiikkia, niin oltaisiin oltu tyytyväisiä. Sitten puoli tuntia lauloivat Paris & Desiree duo – lähinnä covereita. Taisivat yhden oman biisin esittää. Ihan ok poopareita, toinen niistäkin kyllä lähinnä huusi mikkiin, eikä laulanut.

Britney alkoi laulamaan vähän jälkeen yhdeksän. Odotuksia oli, mutta ne eivät hirmuisen korkealla olleet, sillä ruotsalaiset olivat juuri lytänneet konsertin. Ainakin puitteet ja lavasteet olivat hienot ja välivideot hienosti toteutettu. Käyutännössä konsertissa oli juoni kuten elokuvissakin. Kuultiin uusia kappaleita (muutama sellainenkin, jota en ole lainkaan aikaisemmin kuullut), mutta myös vanhoja hittejä, kuten Womanizer, I’m slave for you ja Ooops! I did it again.

Konsertti oli nopeasti ohi, sillä se kesti noin puolitoista tuntia. Mukaan piti tietenkin ostaa kiertue paita muistoksi. 🙂 Tämän jälkeen (ollaan varmaan tulu vanhoiksi) rahtauduttiin suoraan hotellille nukkumaan.

Aamulla käytiin vielä hieman kaupoilla ja suunnattiin sen jälkeen Tikkurilaan viettämään aikaa lempisukulaisteni luo. Laura jatkoi matkaansa Tikkurilasta eri suuntaan. Minä keskityin viettämään rauhallista iltaa isin ja tätini kanssa. 🙂

Loppuun vielä biisi, jota konsertissa ei kuulta, mutta jonka olisin halunnut kuulla.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T-sxSd1uwoU&ob=av2e[/youtube]

2 thoughts on “Viikonloppu Helsingissä

  1. laura

    Kyllä se musta ton esitti. 🙂 Ihan varmasti kyllä esittikin (en vaan muista, missä välissä), mutta se meni vaan sulta ohi tms..

    • Ice-Cherry

      Varmaan meni sitten ohi – oikein mietin vielä sieltä lähtiessä, että olispas kumma kun ei tuota soittanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>