Bloggailua

Minun on jo pitkään pitänyt esitellä blogeja, joita itse seuraan. Joten tässäpä niitä nyt olisi- jos vaikka joku innostuisi seuraamaan niitä(kin). Nämä eivät ole missä tietyssä paremmuus järjestyksessä vaan lähinnä siinä järjestyksessä kuin ne nyt sattuivat mieleeni juolahtamaan.

1. More 2 love Se pakollinen muotiblogi ja vielä sellainen, että vaatteet sopivat jopa minullekin. 🙂 Nimittäin kaksi pyöreää nasita pitää tätä blogia. Paljon uusia muotijuttuja, sekä ihan vain heidän elämäänsä seuraava blogi. Pidän kirjoittajien asenteesta ja siitä, että heidän mielestään jokaisen tulee olla ylpeä itsestään ja omasta ulkonäöstään.

2. Kemikaalicoctail  Toimittaja Noora Shinglerin pitämä blogi, joka on keskittynyt hyvinvointiin, luomuun, luonnonkosmetiikkaan ja kierrytykseen, sekä ympäristöasioihin. Mielestäni ote ei ole mikään puunhalaajahippimäinen vaan asiallinen ja perusteleva. Jos yhtään kiinnostaa, mitä suuhunsa tunkee ja naamaansa voitelee, niin suosittelen lukemaan ja seuraamaan tätä blogia. Jos alkaa todella kiinnostaa, niin kannattaa lukea myös hänen kirjansa Marjoja ja Maskaraa. Aivan huippua perusteltua tekstiä, en voi kuin suositella ja kirjan luettuani olen itsekkin alkanut suhtautua kriittisemmin mm. ruokaan ja kiinnittämään huomiota puhtaisiin ja aitoihin raaka-aineisiin.

3. Saara S. Yhden suomalainen meikkiartistin blogi (piti ennen tiptoes blogia). Ihania kometiikka esittelyjä ja uutuuksien testailuja löytyy täältä. Jos yhtään kiinnostaa, niin on varmaan yksi laadukkaimmista suomalaisista kosmettiikkablogeista, sillä kirjoittaja on oikeasti ammattilainen ja tekee työtä mm. Anna Abreun kanssa.

4. Mäykynen Tämä blogi kertoo kahden kissan elämästä ja nykyisin tämä blogi päivittyy harmittavan harvoin. Postauksia ei tule enää edes yhden kuukausi vauhdilla. Onkin yllätys jos syötteenlukija ilmoittaa Mäykysen olevan päivittynyt. Upeita kuvia bengalin kissoista ja jos omistaa oman kissan, niin paljon vinkkejä myös elukan ruokintaan ja leluostoksiin. Tykkään kovasti kirjoittajan tyylistä kertoa tarinoita kissojen elämästä.

Satunnaisesti luen myös muitakin blogeja, kuten HBL:n ruokablogia – Spontana smaker, mutta näitä yllä esiteltyjä luen ahkerasti ja niiden syötteet olen tilannut syötteenlukijaani. Universumin näppärin tapa tietää, milloinka blogi on päivittynyt. Varsinkin jos seuraa montaa blogia, niin ei tarvitse nähdä vaivaa aina tarkistelemalla kaikkia blogeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>