Uusia ja vanhoja harrastuksia

Edellisessä postauksessa mainitsin, että on asioita joista haluaisin kirjoittaa. Jotenkin tuppaa nämä päivät vain huristelemaan eteenpäin, enkä ymmärrä mihinkä tämä aika kuluu. ”Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää….” Joka tapauksessa jo keväällä haaveilin kielikurssista ja nimenomaan Kreikan kielen kurssista, toinen vaihtoehto olisi ollut viron kieli, mutta sitä löysin vain kesäyliopiston tarjonnasta ja se olisi ollut viikon intensiivi kurssi. Olisi pitänyt pyytää kesätöissä yksi viikko konaan aamuvuoroa… Kai se periaatteessa olisi onnistunutkin? Kahlasin kansalaisopiston valikoimaa läpi ja keväällä heillä oli tarjonnassaan Kreikan alkeiskurssi. Syksy koitti ja ilmoittautuminen kursseille siinä samalla. Ensinnäkin olin Kreikassa juuri ilmoittautumisen aikaan ja vaikka kursseille voi nykyisin ilmoittautua verkossa – meinasi se olla hankalaa, sillä huoneemme WLAN oli onneton. Onnistuin kuitenkin pääsemään kansalaisopiston sivuille, mutta kas kurssia ei enää ollutkaan valikoimissa. Meinasi loppua ilo lyhyeen. Onneksi kuitenkin soitin vielä kansalaisopistolle kun palasin takaisin Suomeen ja heillä olikin sellainen alkeiden kertauskurssi. Hieman joutuu enemmän itsenäisesti opiskelemaan, muunmuassa kirjaimet pitäisi opetella ennen kurssin alkua, samoin hieman ääntämistä. Kirja on jo hankittu ja hieman sitä jo selailinkin. Innolla odotan, että jatkossa edes joitakin lauseita voin Kreikassa alkuperäiskielellä käyttää. 🙂

Hirveästi on nyt suunnitelmia tälle syksylle, mikä ei tietenkään ole mitenkään paha asia, ainoastan ex tempore toiminnalle jää ihan liian vähän aikaa. 😀 Loppukuusta olisi tarkoitus mennä ystävien mökille nauttimaan Suomen ihanasta syksystä ja jos vielä onnistuisi saamaan saaliiksi puolukoita tuolta reissulta niin olisi huippua! Joka tapauksessa luvassa kunnon puusauna, hyvää ruokaa ja juomaa, sekä tietenkin aivan loistavaa seuraa. <3

Lokakuuhun on suunniteltu kaksikin reissua. Puolivälissä kuuta lähden yhden ystäväni kanssa Helsinkiin viettämään laatutyttöjen aikaa. Ollaan yötä hotellissa, vähän tehdään ostoksia ja illan kruunaa aivan varmasti Britney Spearsin konsertti Hartwall areenalla. Elämäni ensimmäinen areenakonsertti. Maltan tuskin odottaa. 🙂

Tuon reissun jälkeen ehdin käydä kotona vain pyörähtämässä ja taas on paluu Helsinkiin aiheellinen, sillä lähdetään Hannun halvoilla matkoilla Tallinnaan, eli siis mennään minun kummieni kanssa Tallinnaan viikonlopuksi. Kovasti ollaan suunniteltu tätä reissua ja tarkoituksena on ainakin autolla käydä isoissa kauppakeskuksissa ostoksilla. Tämän lisäksi käydään ainakin ihanassa suklaapuodissa ihailemassa käsintehtyjä konvehteja. Tällä reissulla ei kyllä unohdeta hyvää ruokaa ja juomaakaan. Yövytään tällä kertaa eri hotellissa kuin viimeksi. Ollaan varattu Tallink Express hotellista huoneet. Tosin se nyt on ihan sama mihin sitä päätään kallistaa, kun hotellilla käydään vain nukkumassa. Saattaa kyllä sen kävelemisen jälkeen huutaa taas tassut hoosiannaa…. 😉

Loppukevennysbiisi 😛

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PJk3lJ-4m1M&ob=av2n[/youtube]

Tämmöisiä suunnitelmia tällä kertaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>